Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Loughgall – Ballymena United 04 november 2023 | Topptipset tips för Premiership

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premiership Northern Ireland

En Premiership match mellan Loughgall och Ballymena United kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Loughgall – Ballymena United 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Loughgall – Ballymena United kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Lakeview Park, i Loughgall som har en kapacitet på 3000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Loughgall – Ballymena United 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premiership, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,84, nu är det ett snitt på 3,17 per match.

Loughgall senaste match

Förra matchen spelades mot Linfield i Premiership och slutade med 5-1. Loughgall har en förlust från förra omgången.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.14.

Ballymena United senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Premiership, Ballymena United mötte Dungannon Swifts lag, och resultatet slutade med 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.50.

Loughgall vs Ballymena United h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premiership match den 2023-09-16, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Loughgall med 1-3.

Loughgall

Premiership tabell

Med 18 poäng, 5 vinster, 6 förluster 3 oavgjorda, och en minus statistik, ligger Loughgall inför denna match på 7. plats i Premiership.

Inför den 15. omgången, har laget skiljer det 2 poäng till Coleraine som ligger strax ovanför på 6. plats.

Loughgall laget kommer från en förlust i Premiership, och tränaren Dean Smith vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Loughgall analys

Än så länge har Loughgall gjort 21 mål och släppt in 27 mål. Detta efter 14 omgångar.

Av Loughgall alla skott är det bara 3 skott som träffar mål. dock så gör de 1,5 mål på dessa skott. Det betyder att 40% av alla skott blir det mål på.

Loughgalls har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 48% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Loughgall – Ballymena United 2023/2024.

Loughgall är mer offensiva än Ballymena United, som har 1361 anfall mot 1166 för Ballymena United, har gjort mål 21 gånger. I jämförelse, Ballymena United konvertera till mål 9 gånger.

Bästa målskytt från Loughgall

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Benjamin Magee. Anfallaren har gjort mål 6 denna säsong och har hjälpt Loughgall till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Ballymena United

Premiership tabell

Med 10 poäng vunna, är Ballymena United på 9. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 10 förluster plus 1 oavgjort.

Vilket betyder att i 15. omgången, har laget över Glenavon som ligger på plats 10, ingen fördel.

Ballymena United analys

De senaste matcherna har visat att Ballymena United har en defekt offensiv, med en hög procentandel av matcher där de inte har gjort mål och en brist på kreativitet i deras anfallsspel.

Det kan kosta dem segern genom att deras måleffektivitet bara ligger på 0,64 mål per match. Det gör saken inte bättre heller att de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Ballymena United

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Noah Stewart som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Ballymena United har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Loughgall är Benjamin Magee, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Ballymena United Noah Stewart, han har gjort 3 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Ballymena United inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Ballymena United ett snitt på 0,5 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 3,86 hörnor per match.

Spel på kort

Loughgall har ett snitt på 2,2 gula kort per match när det gått 14 omgångar, Ballymena United har ett snitt på 2,5. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,07 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Ballymena United är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Loughgall som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Loughgall – Ballymena United speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Loughgall – Ballymena United?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Loughgall – Ballymena United?

Matchen kommer att spelas på Lakeview Park i Loughgall.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premiership match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-3 resultat för Loughgall.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18858216
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information