Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips LOSC Lille – Olympique Marseille 05 april 2024 | Topptipset tips för Ligue 1

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 1 france

Matchen mellan LOSC Lille och Olympique Marseille i Ligue 1, France kommer att spelas på fredag den 05 april 2024, kl 19:00h (UTC), titta på speltipsen mellan LOSC Lille – Olympique Marseille 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där LOSC Lille – Olympique Marseille kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stade Pierre-Mauroy, i Villeneuve d’Ascq som har en kapacitet på 50186 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan LOSC Lille – Olympique Marseille 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Ligue 1 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,81 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,58 mål per spelad match.

LOSC Lille senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-3 uppställning. LOSC Lille har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av P. Rodrigues Fonseca och Matchen spelades mot Lens i Ligue 1 och slutade med 2-1.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 2.15.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Hakon Arnar Haraldsson, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för LOSC Lille.

Olympique Marseille senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 1, Olympique Marseille, som använde en 4-3-3 uppställning mot Paris Saint Germain med slutresultet blev 0-2.

1.95 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

LOSC Lille vs Olympique Marseille h2h

Senaste gången som LOSC Lille och Olympique Marseille möttes var i Ligue 1. LOSC Lille låg då på 4. plats och började med en 4-2-3-1 formation, medans Olympique Marseille, som låg på en 10. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

Deras senaste Ligue 1 match 2023/2024 som spelades den 2023-11-04 slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

LOSC Lille

Ligue 1 tabell

LOSC Lille har för närvarande 46 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Champions League Qualifiers, med resultat på 12 vinster, 10 oavgjorda och 5 förluster.

Inför den 28. omgången, har laget en fördel på 3 poäng över Nice som ligger precis under, på 5. plats och med 3 poäng mindre än Monaco som ligger på 3. plats.

LOSC Lille analys

Med totalt 39 gjorda mål och 24 insläppta mål. Ligger LOSC Lille på en positiv målskillnad efter 27 omgångar.

LOSC Lille laget försöker oftast att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 56,67%. Lag med över 50% av bollinnehavet har vanligtvis kontroll på motståndarna.

Medan de vunnit 3 matcher som bortalag, detta lag bevisar att det finns något som kallas för hemmaplansfördel med ett resultat på 9 vinster, 1 förlust och 3 oavgjorda.

Bästa målskytt från LOSC Lille

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Jonathan David varit höjdpunkterna. Hjälpt LOSC Lille med 15 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Olympique Marseille

Ligue 1 tabell

Olympique Marseille kommer till denna match med 39 poäng, och är på 7. plats i Ligue 1, efter ha vunnit 10 matcher totalt och förlust 8 gånger, totalt sett 9 oavgjorda.

Detta betyder, i den 28. omgången, har laget samma poäng, och Rennes laget är precis bakom på en 8. plats.

Olympique Marseille analys

27 omgångar har spelats och då har Olympique Marseille gjort 40 mål och släppt in 30, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Bästa målgöraren för Olympique Marseille

Pierre-Emerick Aubameyang har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 11 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Olympique Marseille till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Olympique Marseille

Olympique Marseille laget är ett av de främsta inom sporten, med 10 vunna titlar i ligans historia. Meritlistan som laget har kommer att påverka slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överrumpla sina motståndare med att vinna trots deras dåliga form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i LOSC Lille är Jonathan David, som redan har gjort 15 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Olympique Marseille Pierre-Emerick Aubameyang, han har gjort 11 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Olympique Marseille inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Olympique Marseille ett snitt på 1,23 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 5,54 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,59 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Olympique Marseille är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för LOSC Lille som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

LOSC Lille – Olympique Marseille speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan LOSC Lille – Olympique Marseille?

Matchen kommer att spelas på fredag den 05 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar LOSC Lille – Olympique Marseille?

Matchen kommer att spelas på Stade Pierre-Mauroy i Villeneuve d’Ascq.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 1 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18860715
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information