Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips LOSC Lille – Olympique Lyonnais 06 maj 2024 | Topptipset tips för Ligue 1

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 1 france

LOSC Lille och Olympique Lyonnais är planerad att spelas på måndag den 06 maj 2024, kl 19:00h (UTC), i den Ligue 1 i France, titta på speltipsen mellan LOSC Lille – Olympique Lyonnais 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där LOSC Lille – Olympique Lyonnais kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stade Pierre-Mauroy, i Villeneuve d’Ascq som har en kapacitet på 50186 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan LOSC Lille – Olympique Lyonnais 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Ligue 1 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,81 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,66 mål per spelad match.

LOSC Lille senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. LOSC Lille har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av P. Rodrigues Fonseca och Matchen spelades mot Metz i Ligue 1 och slutade med 1-2.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.60.

En nyckelspelare i vinsten för LOSC Lille, Jonathan David var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Olympique Lyonnais senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 1, Olympique Lyonnais, som använde en 4-3-3 uppställning mot Monaco med slutresultet blev 3-2.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.25).

LOSC Lille vs Olympique Lyonnais h2h

Senast dessa lag möttes i Coupe de France, i låg LOSC Lille på en 1. plats medans Olympique Lyonnais var på en 2. plats. LOSC Lille började med en 4-2-3-1 uppställning medans Olympique Lyonnais startade med en 4-1-4-1 uppställning.

I en Coupe de France match den 2024-02-07, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-1 för Olympique Lyonnais.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Matchen kommer att dömmas av domaren B. Bastien, assiseras av H. Zakrani och A. Berthomieu.

LOSC Lille

Ligue 1 tabell

LOSC Lille har för närvarande 55 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Champions League Qualifiers, med resultat på 15 vinster, 10 oavgjorda och 6 förluster.

Inför den 32. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng mot Brest som ockuperar plats 3.

LOSC Lille analys

I Ligue 1 har LOSC Lille totalt gjort 45 mål och släppt in 27 antal mål, detta efter 31 spelade omgångar.

För att kontrollera spelet försöket ofta LOSC Lille laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 56,9%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 11 vinster, 1 förlust och 3 oavgjorda.De har vunnit 4 matcher på bortaplan.

LOSC Lille är mer offensiva än Olympique Lyonnais, som har 3369 anfall mot 3230 för Olympique Lyonnais, har gjort mål 45 gånger. I jämförelse, Olympique Lyonnais konvertera till mål 42 gånger.

Bästa målskytt från LOSC Lille

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Jonathan David. Anfallaren har redan gjort 17 mål i ligan, varit extremt viktig för LOSC Lille, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Olympique Lyonnais

Ligue 1 tabell

Olympique Lyonnais kommer till denna match med 44 poäng, och är på 8. plats i Ligue 1, efter ha vunnit 13 matcher totalt och förlust 13 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

Med samma poäng som Olympique Marseille som ockuperar plats 7, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 32. omgången.

Olympique Lyonnais analys

42 gjorda mål och 51 insläppta, så ser det ut för Olympique Lyonnais efter 31 omgångar.

Inför den andra omgången förbereder sig Olympique Lyonnais för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5,16 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Bästa målgöraren för Olympique Lyonnais

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Alexandre Lacazette som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 16 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Olympique Lyonnais har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Olympique Lyonnais

Olympique Lyonnais laget är ett av de främsta lagen inom sporten, med 7 titlar vunna i ligans historia. Meritlistan som laget har kommer att påverka slutresultatet av matchen och det skulle inte vara första gången laget lyckas att förvåna sina motståndare med en vinst trots att de är i dåligt skick.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i LOSC Lille är Jonathan David, som redan har gjort 17 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Olympique Lyonnais Alexandre Lacazette, han har gjort 16 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Olympique Lyonnais har ett snitt på 1,27 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Olympique Lyonnais inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 5,14 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,58 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Olympique Lyonnais är ett mer aggressivt lag som fått 6 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för LOSC Lille som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

LOSC Lille – Olympique Lyonnais speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan LOSC Lille – Olympique Lyonnais?

Matchen kommer att spelas på måndag den 06 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar LOSC Lille – Olympique Lyonnais?

Matchen kommer att spelas på Stade Pierre-Mauroy i Villeneuve d’Ascq.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Coupe de France match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Olympique Lyonnais.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18860750
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information