Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Lorient – Lens 04 november 2023 | Topptipset tips för Ligue 1

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 1 france

Lorient och Lens kommer att spela en match i Ligue 1 på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Lorient – Lens 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Lorient – Lens kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stade Yves Allainmat – Le Moustoir, i Lorient som har en kapacitet på 18110 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Lorient – Lens 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Ligue 1 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,81 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,68 mål per spelad match.

Lorient senaste match

Lorient fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Reims i Ligue 1 och resultatet blev 1-0. De ställde upp med en 3-4-2-1 uppställning och leddes av R. Le Bris.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.73.

Montassar Talbi misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Lens senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 1, Lens, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Nantes med slutresultet blev 4-0.

1.62 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Lorient vs Lens h2h

Lorient var på en 10. plats i Ligue 1 medans Lens var på en 2. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Lorient börjar matchen med en 3-4-2-1 uppställning, samma uppställning som Lens använde i den matchen.

I en Ligue 1 match den 2023-05-21, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-3 för Lens.

Lens har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Lorient.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Lens vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Nantes, Lorient förlorade i en match mot Reims. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Lorient

Ligue 1 tabell

Lorient har 10 poäng och är på 15. plats i Ligue 1 i France. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 4 förluster, 2 vinster och 4 oavgjorda.

Inför den 11. omgången, har laget en fördel på 1 poäng över Metz som ligger precis under, på 16. plats och med 1 poäng mindre än Toulouse som ligger på 14. plats.

Lorient laget kommer från en förlust i Ligue 1, och tränaren Régis Le Bris vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Lorient analys

När det har gått 10 omgångar så har Lorient inte gjort så många mål. De har släppt in 20 mål och gjort totalt 15 mål.

Inför matchen Lorient – Lens 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Lorients har ett genomsnittligt bollinnehav på 42,9%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Tosin Aiyegun början hos sin nya klubb har varit allt annat än bra. Värvad inför denna säsong har han inte presterat bra, senaste matchen för Lorient var heller inget undantag. Mot Reims, lyckades han heller inte göra mål och stod för en dålig insats.

Bästa målskytt från Lorient

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Eli Junior Kroupi som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Mittfältare har redan gjort mål 3 den här säsongen och har hjälpt Lorient få positiva resultat vid fler tillfällen.

Lens

Ligue 1 tabell

Lens kommer till denna match med 12 poäng, och är på 9. plats i Ligue 1, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Lens analys

Lens har än så länge släppt in 13 och gjort 12 mål. Efter 10 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Elye Wahi början hos sin nya klubb har varit allt annat än bra. Värvad inför denna säsong har han inte presterat bra, senaste matchen för Lens var heller inget undantag. Mot Nantes, lyckades han heller inte göra mål och stod för en dålig insats.

Bästa målgöraren för Lens

Florian Sotoca har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 3 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Lens till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 2 av 3 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Lorient är Eli Junior Kroupi, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Lens Florian Sotoca, han har gjort 3 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Eftersom Lens har ett snitt på 0,8 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,15 hörnor per match.

Lens är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,2 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Lens i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,6 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Lorient – Lens speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Lorient – Lens?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Lorient – Lens?

Matchen kommer att spelas på Stade Yves Allainmat – Le Moustoir i Lorient.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 1 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-3 resultat för Lens.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18860563
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information