Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Lillestrøm – Brann 12 maj 2024 | Topptipset tips för Eliteserien

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eliteserien_Norway

Lillestrøm och Brann är planerad att spelas på söndag den 12 maj 2024, kl 17:15h (UTC), i den Eliteserien i Norway, titta på speltipsen mellan Lillestrøm – Brann 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Lillestrøm – Brann kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Åråsen Stadion, i Kjeller som har en kapacitet på 12234 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Lillestrøm – Brann 2024

Det har gjort mindre mål i Eliteserien än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,12 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,39 mål per spelad match.

Lillestrøm senaste match

Lillestrøm kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Sarpsborg 08 i Eliteserien och slutade 1-0. Laget leddes av A. Georgson och de spelade med en 4-3-3 uppställning.

Oddset på 2.20 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Uba Charles misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Brann senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Eliteserien, Brann, som använde en 4-3-3 uppställning mot Rosenborg med slutresultet blev 3-0.

1.50 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Lillestrøm vs Brann h2h

Senast dessa lag möttes i Eliteserien, i låg Brann på en 4. plats medans Lillestrøm var på en 6. plats. Brann började med en 4-3-3 uppställning medans Lillestrøm startade med en 3-5-2 uppställning.

Den 2023-10-01 2023 i Eliteserien möttes lagen och slutade med en vinst för Brann med 0-2.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Lillestrøm

Eliteserien tabell

Hur som helst så kommer Lillestrøm till matchen med 7 poäng och ligger på 12. plats i Eliteserien, laget har minus statistik med 3 förlorade matcher, vunna 2, och oavgjorda 1.

Inför den 7. omgången, har laget samma poäng till skillnad från Sarpsborg 08 som ligger strax ovanför, på 11. plats.

Lillestrøm analys

Lillestrøm har totalt släppt in 10 och gjort 6 mål. De har alltså efter 6 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

Lillestrøm laget kommer från en förlust i Eliteserien, och tränaren Andreas Georgson vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Med en upptagen schemalagd, Lillestrøm kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Lillestrøm och Brann med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Eric Kitolano har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Lillestrøm senaste match, mot Sarpsborg 08. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målskytt från Lillestrøm

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Thomas Lehne Olsen som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 3 den här säsongen och har hjälpt Lillestrøm få positiva resultat vid fler tillfällen.

Historisk data Lillestrøm

Med 5 vunna titlar är Lillestrøm ett av de stora namnen i ligans historia. Lagets meritlista kan påverka slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången laget som de överraskar motståndaren och tar en seger fast de har dålig form.

Brann

Eliteserien tabell

Brann har 14 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League Qualifiers, med resultaten 4 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 1 poäng in den 7. omgången, med Molde som jagar de andra på en 3. plats.

Brann analys

Inför den andra omgången förbereder sig Brann för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Eliteserien.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 63,86% som Brann laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Borta brukar inte Brann vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 1 vinst, 0 förluster och 2 oavgjorda i Eliteserien.

Brann är ett mer offensivt lag än Lillestrøm, de har 910 anfall mot 657 för Lillestrøm, har gjort 11 mål. I jämförelse, så har Lillestrøm gjort 6 mål.

Med en upptagen schemalagd, Brann kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Lillestrøm och Brann med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Brann

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Aune Selland Heggebo. Har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt Brann att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Lillestrøm är Thomas Lehne Olsen, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Brann Aune Selland Heggebo, han har gjort 4 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Lillestrøm 1 och bortalaget Brann 1,67 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 7,52 hörnor per match.

Brann är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 9,71 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Brann i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Lillestrøm – Brann speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Lillestrøm – Brann?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Lillestrøm – Brann?

Matchen kommer att spelas på Åråsen Stadion i Kjeller.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eliteserien match, i säsongen 2023, och slutade med 0-2 resultat för Brann.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19051913
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information