Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Libertad – Sportivo Luqueño 03 september 2023 | Topptipset tips för Division 1

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Division 1 Paraguay

En Division 1 match mellan Libertad och Sportivo Luqueño kommer att spelas på söndag den 03 september 2023, titta på speltipsen mellan Libertad – Sportivo Luqueño 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Libertad – Sportivo Luqueño kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Dr. Nicolás Leoz, i Asunción som har en kapacitet på 10000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Libertad – Sportivo Luqueño 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Division 1 ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,48 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,5 det genomsnittliga målen denna säsong.

Libertad senaste match

Libertad fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Cerro Porteño i Division 1 och resultatet blev 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.10.

Sportivo Luqueño senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en förlust i deras senaste match. En match i Division 1, Sportivo Luqueño mötte Olimpia lag, och resultatet slutade med 0-1 för motståndarna.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.30 på att hemmalaget skulle förlora.

Libertad vs Sportivo Luqueño h2h

Den 2023-04-24 2023 i Division 1 möttes lagen och slutade med en vinst för Libertad med 0-2.

Libertad lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Sportivo Luqueño.

Libertad

Division 1 tabell

Libertad har för närvarande 51 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 16 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 10 poäng in den 9. omgången, med Cerro Porteño som jagar de andra på en 2. plats.

Libertad analys

Libertad har efter 8 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 39 gjorda mål och släppt in 15 stycken.

För att kontrollera spelet försöket ofta Libertad laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 55,23%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Medan de vunnit 7 matcher som bortalag, detta lag bevisar att det finns något som kallas för hemmaplansfördel med ett resultat på 9 vinster, 0 förluster och 2 oavgjorda.

Libertad är mer offensiva än Sportivo Luqueño, som har 2247 anfall mot 2118 för Sportivo Luqueño, har gjort mål 39 gånger. I jämförelse, Sportivo Luqueño konvertera till mål 27 gånger.

Bästa målskytt från Libertad

Óscar Cardozo har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 13 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Libertad har fått med sig i flera matcher.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Sportivo Luqueño

Division 1 tabell

Sportivo Luqueño kommer till denna match med 27 poäng, och är på 8. plats i Division 1, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 7 gånger, totalt sett 9 oavgjorda.

Sportivo Luqueño analys

Bästa målgöraren för Sportivo Luqueño

Marcelo Pérez Mosqueira har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 13 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Sportivo Luqueño till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Libertad är Óscar Cardozo, som redan har gjort 13 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Sportivo Luqueño Marcelo Pérez Mosqueira, han har gjort 13 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att Sportivo Luqueño har ett snitt på 1,36 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 4,96 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

Libertad har ett snitt på 4,7 gula kort per match när det gått 8 omgångar, Sportivo Luqueño har ett snitt på 4,9. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 10,75 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Libertad är ett mer aggressivt lag som fått 7 röda kort den här säsongen, till skillnad från Sportivo Luqueño som fick bara rött kort 6 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Libertad – Sportivo Luqueño speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Libertad – Sportivo Luqueño?

Matchen kommer att spelas på söndag den 03 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Libertad – Sportivo Luqueño?

Matchen kommer att spelas på Estadio Dr. Nicolás Leoz i Asunción.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Division 1 match, i säsongen 2023, och slutade med 0-2 resultat för Libertad.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18852609
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information