Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Leyton Orient – Oxford United 11 november 2023 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

Matchen mellan Leyton Orient och Oxford United i League One, England kommer att spelas på lördag den 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Leyton Orient – Oxford United 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Leyton Orient – Oxford United kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Brisbane Road, i London som har en kapacitet på 9271 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Leyton Orient – Oxford United 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,49 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Leyton Orient senaste match

Leyton Orient kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Portsmouth i EFL Trophy och slutade 1-2. Laget leddes av R. Wellens och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.60 på att hemmalaget skulle förlora.

Oxford United senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i EFL Trophy, Oxford United, som använde en 4-4-2 uppställning mot Chelsea U21 med slutresultet blev 5-0.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.55.

Leyton Orient vs Oxford United h2h

Senaste gången som Leyton Orient och Oxford United möttes var i EFL Trophy. Leyton Orient låg då på 2. plats och började med en 4-3-3 formation, medans Oxford United, som låg på en 3. plats, använde sig av en 3-5-2 taktik.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en EFL Trophy den 2022-08-30. Oxford United var det laget som drog längsta strået och vann med 5-0.

Oxford United har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Leyton Orient.

Lag med deras unika styrka och mål.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Oxford United vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Chelsea U21, Leyton Orient förlorade i en match mot Portsmouth. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Leyton Orient

League One tabell

Hemmalaget ligger på 15. plats i ligan med 20 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 5 vinster, 5 förluster och, 5 oavgjorda.

Inför den 17. omgången, har laget samma poäng som Burton Albion som ockuperar plats 14.

Leyton Orient laget kommer från en förlust i League One, och tränaren Richard Wellens vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Leyton Orient analys

Efter 16 omgångar, har Leyton Orient släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 18 mål än så länge och gjort 14 mål.

Leyton Orient har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

För att kontrollera spelet försöket ofta Leyton Orient laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 54,33%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Medan de vunnit dubbelt som bortalag, detta lag bevisar att det finns något som kallas för hemmaplansfördel med ett resultat på 3 vinster, 2 förluster och 1 oavgjort.

Med en upptagen schemalagd, Leyton Orient kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Leyton Orient och Oxford United med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Leyton Orient

Ruel Sotiriou har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Leyton Orient har fått med sig i flera matcher.

Oxford United

League One tabell

Oxford United har 32 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 10 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Bolton Wanderers laget som ligger på plats 3 i den 17. omgången och båda har samma poäng.

Oxford United analys

Oxford United är efter 16 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 28 mål framåt och 14 har de släppt in.

Med ett snitt på 4,6 skott på mål per match i ligan, anser vi att Oxford United är ett mycket offensivt lag, som naturligtvis ökar chansen till omställningar och till vinst.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i League One.

Vanligtvis har motståndarlaget små chanser att besegra Oxford United när de spelar borta, som har resultat på 5 vinster, 2 förluster, and 0 oavgjorda i League One.

Oxford United är ett mer offensivt lag än Leyton Orient, de har 1515 anfall mot 1446 för Leyton Orient, har gjort 28 mål. I jämförelse, så har Leyton Orient gjort 14 mål.

Med en upptagen schemalagd, Oxford United kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Leyton Orient och Oxford United med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Oxford United

Greg Leigh har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 5 mål gjorda i ligan, har försvarare varit väldigt viktig för att leda Oxford United till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Oxford United, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Leyton Orient som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 2.05.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Leyton Orient är Ruel Sotiriou, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Oxford United Greg Leigh, han har gjort 5 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Oxford United har ett snitt på 1,86 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 5,76 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Oxford United är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,13 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Oxford United i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,38 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Oxford United är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Leyton Orient som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Leyton Orient – Oxford United speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Leyton Orient – Oxford United?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Leyton Orient – Oxford United?

Matchen kommer att spelas på Brisbane Road i London.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en EFL Trophy match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 5-0 resultat för Oxford United.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847438
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information