Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Leyton Orient – Northampton Town 13 februari 2024 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

Matchen mellan Leyton Orient och Northampton Town i League One, England kommer att spelas på tisdag den 13 februari 2024, kl 19:45h (UTC), titta på speltipsen mellan Leyton Orient – Northampton Town 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Leyton Orient – Northampton Town kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Brisbane Road, i London som har en kapacitet på 9271 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Leyton Orient – Northampton Town 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,53 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Leyton Orient senaste match

Förra matchen spelades mot Port Vale i League One och slutade med 0-1. Då leddes laget av R. Wellens, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Leyton Orient har en seger från förra omgången.

Hemmalaget har ett odds på 2.20, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Shaqai Forde sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Leyton Orient till seger.

Northampton Town senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i League One, Northampton Town, som använde en 3-4-3 uppställning mot Portsmouth med slutresultet blev 4-1.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.45 visade det också.

Leyton Orient vs Northampton Town h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Northampton Town på en 19. plats i League One och Leyton Orient på en 13. plats. Northampton Town startar med en 3-4-1-2 uppställning, medans Leyton Orient mönstrar en 3-5-2 uppställning.

Deras senaste League One match 2023/2024 som spelades den 2023-10-24 slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Leyton Orient laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Northampton Town laget har haft.

Matchen kommer att dömmas av domaren B. Atkinson, assiseras av L. Crowhurst och J. Block.

Leyton Orient

League One tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 45 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 12 vinster, 9 förluster och, 9 oavgjorda.

Blackpool ligger strax ovanför på en 8. plats i den 33. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Placerade i mitten av tabellen in den League One, har Leyton Orient inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Oavsett detta kommer laget att utvinna nytta av sin hemmafördel för att vinna.

Leyton Orient analys

I League One har Leyton Orient totalt gjort 34 mål och släppt in 34 antal mål, detta efter 32 spelade omgångar.

Med 4,2 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Leyton Orient så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Bästa målskytt från Leyton Orient

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Shaqai Forde som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 8 mål för Leyton Orient denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Northampton Town

League One tabell

Northampton Town kommer till denna match med 40 poäng, och är på 11. plats i League One, efter ha vunnit 12 matcher totalt och förlust 13 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Med samma poäng som Bristol Rovers som ockuperar plats 10, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 33. omgången.

Northampton Town analys

Bästa målgöraren för Northampton Town

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Sam Hoskins. Anfallaren har gjort mål 14 gånger den här säsongen och har hjälpt Northampton Town att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Leyton Orient är Shaqai Forde, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Northampton Town Sam Hoskins, han har gjort 14 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Northampton Town har ett snitt på 1,14 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Northampton Town inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,92 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,22 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Leyton Orient är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Northampton Town som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Leyton Orient – Northampton Town speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Leyton Orient – Northampton Town?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 13 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Leyton Orient – Northampton Town?

Matchen kommer att spelas på Brisbane Road i London.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League One match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18849548
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information