Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Leyton Orient – Carlisle United 03 februari 2024 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

Matchen mellan Leyton Orient och Carlisle United i League One, England kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Leyton Orient – Carlisle United 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Leyton Orient – Carlisle United kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Brisbane Road, i London som har en kapacitet på 9271 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Leyton Orient – Carlisle United 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,53 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Leyton Orient senaste match

Förra matchen spelades mot Reading i League One och slutade med 1-1. Då leddes laget av R. Wellens, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Leyton Orient har en oavgjort från förra omgången.

Det var ett odds på 3.50 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Shaqai Forde stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Leyton Orient för en blek insats.

Carlisle United senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i League One, Carlisle United, som använde en 3-5-2 uppställning mot Bolton Wanderers med slutresultet blev 1-4.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.85 detta kunde man utläsa det.

Leyton Orient vs Carlisle United h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Leyton Orient på en 2. plats i FA Cup och Carlisle United på en 1. plats. Leyton Orient startar med en 3-5-2 uppställning, medans Carlisle United mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Den 2023-11-04 2023/2024 i FA Cup möttes lagen och slutade med en vinst för Leyton Orient med 3-1.

Leyton Orient lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Carlisle United.

Leyton Orient

League One tabell

Hemmalaget ligger på 10. plats i ligan med 39 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 10 vinster, 9 förluster och, 9 oavgjorda.

Inför den 31. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng mot Northampton Town som ockuperar plats 9.

Placerade i mitten av tabellen in den League One, har Leyton Orient inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Fastän detta kommer laget att dra nytta av sin hemmafördel för att vinna.

Leyton Orient analys

Med totalt 32 insläppta mål och 30 gjorda mål, för Leyton Orient i League One, efter 30 omgångar.

Leyton Orient brukar inte bekymra motståndarnas målvakt så mycket. Det genomsnittliga skottet på mål i matcherna är 3,93 och det tyder på att laget inte gör så många mål.

Bästa målskytt från Leyton Orient

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Shaqai Forde. Anfallaren har redan gjort 6 mål i ligan, varit extremt viktig för Leyton Orient, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Carlisle United

League One tabell

Med 20 poäng vunna, är Carlisle United på 23. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 4 vinster mot 17 förluster plus 8 oavgjorda.

Detta betyder, i den 31. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Fleetwood Town laget är precis bakom på en 24. plats.

Carlisle United analys

När det har gått 30 omgångar av säsongen så har Carlisle United släpp in fler mål än de har gjort. Totalt har de gjort 24 mål och släppt 47 bollar i mål.

De senaste matcherna har visat att Carlisle United har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Att de spelar på bortaplan kan detta leda till ett dåligt resultat när de har så låg måleffektivitet. När antalet gjorda mål inte överstiger 0,83 mål per match, kan sluta illa.

Bästa målgöraren för Carlisle United

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Jordan Gibson som har utmärkt sig. Mittfältare har gjort mål 7 gånger i ligan och hjälpt Carlisle United undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Leyton Orient är Shaqai Forde, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Carlisle United Jordan Gibson, han har gjort 7 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Carlisle United har ett snitt på 0,71 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Carlisle United inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 5,52 hörnor.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,6 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 3. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Leyton Orient – Carlisle United speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Leyton Orient – Carlisle United?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Leyton Orient – Carlisle United?

Matchen kommer att spelas på Brisbane Road i London.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en FA Cup match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-1 resultat för Leyton Orient.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18849524
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information