Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Levante – Mirandés 04 november 2023 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Levante och Mirandés i La Liga 2, Spain kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Levante – Mirandés 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Levante – Mirandés kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Ciudad de Valencia, i Valencia som har en kapacitet på 26354 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Levante – Mirandés 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,38 per match.

Levante senaste match

Levante fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Varea i Copa Del Rey och resultatet blev 0-3. De ställde upp med en 3-4-3 uppställning och leddes av J. Calleja Revilla.

Oddset på 1.20 bekräftar att de är favoriter.

Mirandés senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Mirandés, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot FC Cartagena med slutresultet blev 2-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.20).

Levante vs Mirandés h2h

Senast dessa lag möttes i La Liga 2, i låg Mirandés på en 17. plats medans Levante var på en 5. plats. Mirandés började med en 5-4-1 uppställning medans Levante startade med en 4-2-3-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match den 2023-04-17 2022/2023, resulterade i en vinst för Mirandés med 1-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Levante laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Mirandés laget har haft.

Levante

La Liga 2 tabell

Levante har för närvarande 23 poäng och ligger på en 5. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings slutspel, med resultat på 6 vinster, 5 oavgjorda och 2 förluster.

Inför den 14. omgången, har laget samma antal poäng som Tenerife som ligger precis under, på 6. plats och samma poäng än Espanyol som ligger på 4. plats.

Levante analys

Levante har totalt gjort 15 mål och släppt in 11 mål. Efter 13 omgångar har de en positiv målskillnad.

Med 4,46 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Levante så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Bästa målskytt från Levante

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Mohamed Bouldini. Levante har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 5 mål denna säsong.

Mirandés

La Liga 2 tabell

Mirandés kommer till denna match med 17 poäng, och är på 13. plats i La Liga 2, efter ha vunnit 5 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Mirandés analys

Bästa målgöraren för Mirandés

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Carlos Martín Domínguez. Har gjort mål 6 gånger den här säsongen och har hjälpt Mirandés att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Levante är Mohamed Bouldini, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Mirandés Carlos Martín Domínguez, han har gjort 6 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att Mirandés har ett snitt på 1,17 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 4,23 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

Levante har ett snitt på 2,4 gula kort per match när det gått 13 omgångar, Mirandés har ett snitt på 2,1. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,77 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Levante – Mirandés speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Levante – Mirandés?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Levante – Mirandés?

Matchen kommer att spelas på Estadio Ciudad de Valencia i Valencia.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-2 resultat för Mirandés.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855756
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information