Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Leiknir Reykjavík – Keflavík 08 augusti 2022 | Topptipset tips för Pepsideild

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pepsideild_Iceland

Stadium och stad där Leiknir Reykjavík – Keflavík kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla Leiknisvöllur, i staden Reykjavík som har en kapacitet på 1300 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du också statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Leiknir Reykjavík – Keflavík 2022

Leiknir Reykjavík och Keflavík är planerad att spelas på måndag den 08 de augusti de 2022 i den Pepsideild i Iceland, titta på speltipsen mellan Leiknir Reykjavík – Keflavík 2022 för att förbättra dina chanser att vinna.

Leiknir Reykjavík senaste match

Leiknir Reykjavík kommer från en förlust i förra matchen som de spelade. Matchen mot ÍBV, gäller för Pepsideild, slutade med ett resultat 1-4 i motståndarens favör.

Keflavík senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Pepsideild, Keflavík mötte ÍBV lag, och resultatet slutade med 2-2.

Leiknir Reykjavík vs Keflavík h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pepsideild match den 2022-05-12, hänvisar till säsongen 2022, vilket slutade med en vinst för Keflavík med 3-0.

Leiknir Reykjavík

Pepsideild tabell

Leiknir Reykjavík har spelat in 10 poäng och ligger på 11. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning kval. Lagets resultat är än så länge 2 vinster, 8 förluster, plus 4 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot FH som ockuperar plats 10, är laget som startar den 16. omgången.

Leiknir Reykjavík som är placerade i mitten av ligatabellen i den Pepsideild utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning problem kommer att dra nytta av hemmaplan för att vinna.

Leiknir Reykjavík laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i Pepsideild som har påverkat lagets moral.

Leiknir Reykjavík analys

Efter 15 omgångar, har Leiknir Reykjavík släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 26 mål än så länge och gjort 12 mål.

Leiknir Reykjavíks genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 45%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Leiknir Reykjavík – Keflavík 2022, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Bästa målskytt från Leiknir Reykjavík

Mikkel Dahl har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Leiknir Reykjavík har fått med sig i flera matcher.

Keflavík

Pepsideild tabell

Med 18 poäng vunna, är Keflavík på 7. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 5 vinster mot 7 förluster plus 3 oavgjorda.

Detta betyder att i den 16. omgången har laget ingen fördel i relation till Fram laget som är på den 8. plats.

Keflavík analys

Efter 15 omgångar, har Keflavík släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 28 mål än så länge och gjort 27 mål.

Keflavík är ett mer offensivt lag än Leiknir Reykjavík, de har 1323 anfall mot 1314 för Leiknir Reykjavík, har gjort 27 mål. I jämförelse, så har Leiknir Reykjavík gjort 12 mål.

Bästa målgöraren för Keflavík

Adam Árni Róbertsson har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 5 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Keflavík till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Leiknir Reykjavík är M. Dahl, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Keflavík A. Róbertsson, han har gjort 5 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 45-60 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Eftersom Keflavík har ett snitt på 1,57 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,84 hörnor per match.

Spel på kort

Leiknir Reykjavík har ett genomsnitt på 1,7 gula kort per match med 15 omgångar spelade, medan Keflavík har ett genomsnitt på 3,2.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 3. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre avkastning på spelen.

Se andra bra speltips här.

Leiknir Reykjavík – Keflavík speltips 2022: FAQ

När spelas matchen mellan Leiknir Reykjavík – Keflavík?

Matchen kommer att spelas på måndag den 08 de augusti de 2022.

I vilken stadium och stad spelar Leiknir Reykjavík – Keflavík?

Matchen kommer att spelas på Leiknisvöllur i Reykjavík.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pepsideild match, i säsongen 2022, och slutade med 3-0 resultat för Keflavík.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 45-60 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18492797
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information