Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Leicester City – Preston North End 04 oktober 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

En Championship match mellan Leicester City och Preston North End kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023, titta på speltipsen mellan Leicester City – Preston North End 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Leicester City – Preston North End kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion King Power Stadium, i Leicester som har en kapacitet på 32312 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Leicester City – Preston North End 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,85 per match.

Leicester City senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-3 uppställning. Leicester City har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av E. Maresca och Matchen spelades mot Liverpool i Carabao Cup och slutade med 3-1.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.40 visade det också.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Conor Coady hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Preston North End senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Preston North End, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot West Bromwich Albion med slutresultet blev 0-4.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 2.88 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

Leicester City vs Preston North End h2h

I en Club Friendlies 3 match den 2022-07-23, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-2 för Leicester City.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Leicester City

Championship tabell

Leicester City har för närvarande 21 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 7 vinster, 0 oavgjorda och 1 förlust.

Inför den 10. omgången, har laget en fördel på 1 poäng över Preston North End som ligger precis under, på 3. plats och med 1 poäng mindre än Ipswich Town som ligger på 1. plats.

Leicester City laget kommer från en förlust i Championship, och tränaren Enzo Maresca vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Leicester City analys

I Championship har Leicester City totalt gjort 14 mål och släppt in 5 antal mål, detta efter 9 spelade omgångar.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Leicester City laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 62,25% för att kontrollera spelet.

Conor Coady är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Liverpool var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målskytt från Leicester City

Kasey McAteer har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 4 gjorda mål i ligan, mittfältare har bidragit till att leda Leicester City till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Historisk data Leicester City

Med 7 vunna titlar är Leicester City ett av de stora namnen i ligans historia. Lagets meritlista kan påverka slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången laget som de överraskar motståndaren och tar en seger fast de har dålig form.

Preston North End

Championship tabell

Preston North End har 20 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 6 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Leicester City som ligger på plats 2 i den 10. omgången.

Preston North End analys

Det är ett top 5-lag i Championship som vill hålla sig till bra insatser!

Borta brukar inte Preston North End vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 2 vinster, 0 förluster och 2 oavgjorda i Championship.

Liam Millar har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Preston North End senaste match, mot West Bromwich Albion. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målgöraren för Preston North End

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Will Keane. Har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt Preston North End att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Leicester City är Kasey McAteer, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Preston North End Will Keane, han har gjort 4 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Preston North End har ett snitt på 1,25 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,92 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,78 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Leicester City – Preston North End speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Leicester City – Preston North End?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023.

I vilken stadium och stad spelar Leicester City – Preston North End?

Matchen kommer att spelas på King Power Stadium i Leicester.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match, i säsongen 2022, och slutade med 1-2 resultat för Leicester City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846853
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information