Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Leicester City – Hull City 02 september 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Leicester City och Hull City är planerad att spelas på lördag den 02 september 2023 i den Championship i England, titta på speltipsen mellan Leicester City – Hull City 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Leicester City – Hull City kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion King Power Stadium, i Leicester som har en kapacitet på 32312 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Leicester City – Hull City 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,85 per match.

Leicester City senaste match

Leicester City kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Tranmere Rovers i Carabao Cup och slutade 0-2. Laget leddes av E. Maresca och de spelade med en 3-2-4-1 uppställning.

Oddset på 1.29 bekräftar att de är favoriter.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Stephy Mavididi sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Leicester City till seger.

Hull City senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Hull City, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Bristol City med slutresultet blev 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.40.

Leicester City vs Hull City h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match den 2022-07-20 2022, resulterade i en vinst för Leicester City med 0-4.

Leicester City laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Hull City laget har haft.

Leicester City

Championship tabell

Hemmalaget, Leicester City, glänser på 1. plats med 12 poäng, tack vare deras oövervinnerliga rad av 4 segrar utan förlust eller oavgjorda matcher i Championship.

Vilket betyder att laget är framför Norwich City laget som ligger på plats 2 i den 5. omgången och har en nackdel på 2 poäng.

Leicester City analys

Leicester City har totalt gjort 7 mål och släppt in 3 mål. Efter 4 omgångar har de en positiv målskillnad.

För att kontrollera spelet, försöker Leicester City laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 65,25%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Värvad inför denna säsong, Jakub Stolarczyk var viktig för Leicester City seger i sista matchen. Med 3 antal räddningar i matchen mot Tranmere Rovers, visade han återigen varför de värvade honom. Där visar han verkligen att startplatsen ska vara hans.

Bästa målskytt från Leicester City

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Kasey McAteer. Har gjort mål 2 denna säsong och har hjälpt Leicester City till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Hull City

Championship tabell

Hull City kommer till denna match med 7 poäng, och är på 8. plats i Championship, efter ha vunnit dubbelt totalt och förlust 1 gång, totalt sett 1 oavgjort.

Hull City analys

Bästa målgöraren för Hull City

Ozan Tufan har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda Hull City till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Eftersom Hull City har ett snitt på 1,5 mål per match när de spelar borta, kan spelmarknaden för under 2,5 mål också vara ett bra alternativ. Det här alternativet kan vara mycket bra, med tanke på att Hull City inte släpper in mål när det spelar utanför deras stadium.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 6 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Hull City är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,25 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Hull City i denna match.

Spel på kort

Leicester City har ett snitt på 2 gula kort per match när det gått 4 omgångar, Hull City har ett snitt på 2. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Leicester City – Hull City speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Leicester City – Hull City?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Leicester City – Hull City?

Matchen kommer att spelas på King Power Stadium i Leicester.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match, i säsongen 2022, och slutade med 0-4 resultat för Leicester City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846789
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information