Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Leicester City – Blackburn Rovers 04 maj 2024 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Leicester City och Blackburn Rovers kommer att spela en match i Championship på måndagen den lördag 04 maj 2024, kl 11:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Leicester City – Blackburn Rovers 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Leicester City – Blackburn Rovers kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion King Power Stadium, i Leicester som har en kapacitet på 32312 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Leicester City – Blackburn Rovers 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,68 per match.

Leicester City senaste match

Leicester City kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Preston North End i Championship och slutade 0-3. Laget leddes av E. Maresca och de spelade med en 4-3-3 uppställning.

Oddset på 1.73 bekräftar att de är favoriter.

Med en enastående prestation blev Yunus Akgün det stora namnet i lagets seger.Stod för Leicester Citys bästa insats, och med utmärkt passningsteknik, blev mittfältet förödande för motståndarna i matchen.

Blackburn Rovers senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Blackburn Rovers, som använde en 3-4-1-2 uppställning mot Coventry City med slutresultet blev 0-0.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.60.

Leicester City vs Blackburn Rovers h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Blackburn Rovers på en 17. plats i Championship och Leicester City på en 2. plats. Blackburn Rovers startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans Leicester City mönstrar en 4-3-3 uppställning.

I en Championship match den 2023-10-01, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-4 för Leicester City.

Leicester City lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Blackburn Rovers.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Leicester City vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Preston North End, Blackburn Rovers spelade oavgjort i en match mot Coventry City. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Det är viktigt att tänka på att en stor del av deras prestation beror på Yunus Akgün, som gjorde en briljant insats och var en starkt bidragande orsak till att laget vann.

A. Kitchen kommer att vara ansvarig för denna fotbollsmatch, medans N. Lugg och A. James kommer att assistera honom.

Leicester City

Championship tabell

Leicester City har för närvarande 97 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 31 vinster, 4 oavgjorda och 10 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Ipswich Town laget som ligger på plats 2 i den 46. omgången och har en nackdel på 4 poäng.

Leicester City analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld med förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning i deras sista match. Låt oss ta en titt på hur den sista omgången påverkar Leicester City och deras position i ligatabellen.

Leicester City har vunnit mästerskapstiteln och säkrat första platsen i ligan, vilket gör dem till ohotade mästare.

Leicester City som spelar i Championship, efter 45 spelade omgångar, har de gjort 89 mål och 39 insläppta mål.

För att kontrollera spelet, försöker Leicester City laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 61,76%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 17 vinster, 4 förluster och 1 oavgjort.De har vunnit 14 matcher på bortaplan.

Leicester City är mer offensiva än Blackburn Rovers, som har 5291 anfall mot 4551 för Blackburn Rovers, har gjort mål 89 gånger. I jämförelse, Blackburn Rovers konvertera till mål 58 gånger.

Bästa målskytt från Leicester City

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Jamie Vardy. Anfallaren har redan gjort 18 mål i ligan, varit extremt viktig för Leicester City, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data Leicester City

Med 7 vunna titlar är Leicester City ett av de stora namnen i ligans historia. Lagets meritlista kan påverka slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången laget som de överraskar motståndaren och tar en seger fast de har dålig form.

Blackburn Rovers

Championship tabell

Blackburn Rovers kommer till denna match med 50 poäng, och är på 19. plats i Championship, efter ha vunnit 13 matcher totalt och förlust 21 gånger, totalt sett 11 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Sheffield Wednesday laget som ligger på plats 20 i den 46. omgången och båda har samma poäng.

Blackburn Rovers analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna kritiska fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Blackburn Rovers och deras position i ligatabellen.

Bästa målgöraren för Blackburn Rovers

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Sammie Szmodics som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 25 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Blackburn Rovers har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Leicester City är Jamie Vardy, som redan har gjort 18 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Blackburn Rovers Sammie Szmodics, han har gjort 25 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Blackburn Rovers inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Blackburn Rovers ett snitt på 1,41 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 5,26 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,91 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Blackburn Rovers är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Leicester City som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Leicester City – Blackburn Rovers speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Leicester City – Blackburn Rovers?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Leicester City – Blackburn Rovers?

Matchen kommer att spelas på King Power Stadium i Leicester.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-4 resultat för Leicester City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18849172
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information