Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Leganés – Real Valladolid 03 februari 2024 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Leganés och Real Valladolid är planerad att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 17:30h (UTC), i den La Liga 2 i Spain, titta på speltipsen mellan Leganés – Real Valladolid 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Leganés – Real Valladolid kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Municipal de Butarque, i Leganés som har en kapacitet på 11454 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Leganés – Real Valladolid 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,35 per match.

Leganés senaste match

Leganés kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Real Oviedo i La Liga 2 och slutade 1-0. Laget leddes av B. Jiménez Sáez och de spelade med en 5-3-2 uppställning.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 2.10.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Allan Nyom hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Real Valladolid senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Real Valladolid, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Racing Santander med slutresultet blev 3-1.

1.75 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Leganés vs Real Valladolid h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Real Valladolid på en 3. plats i La Liga 2 och Leganés på en 1. plats. Real Valladolid startar med en 4-4-2 uppställning, medans Leganés mönstrar en 5-4-1 uppställning.

Deras senaste La Liga 2 match 2023/2024 som spelades den 2023-11-17 slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

De sista fem matcherna för Leganés har varit sólida insatser, medans Real Valladolid har varit med ojämna.

Leganés

La Liga 2 tabell

Leganés har för närvarande 45 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 13 vinster, 6 oavgjorda och 5 förluster.

Vilket betyder att i 25. omgången, har laget över SD Eibar som ligger på plats 2, en fördel med 4 poäng.

Leganés analys

I La Liga 2 har Leganés totalt gjort 36 mål och släppt in 16 antal mål, detta efter 24 spelade omgångar.

Leganés laget kommer från en förlust i La Liga 2, och tränaren Borja Jiménez Sáez vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Leganés är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 43,96%. I matchen Leganés – Real Valladolid 2023/2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Vinnande 6 matcher som bortalag, lagets resultat är 7 vinster, 1 förlust och 4 oavgjorda det bevisar att det är väldigt starka på hemmaplan.

Bästa målskytt från Leganés

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Miguel De la Fuente. Har gjort mål 8 denna säsong och har hjälpt Leganés till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Real Valladolid

La Liga 2 tabell

Real Valladolid har 39 poäng och ligger på 5. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 12 vinster, 3 oavgjorda och 9 förluster.

Laget har ingen nackdel mot Sporting Gijón som ligger på plats 4 i den 25. omgången och har samma antal poäng.

Real Valladolid analys

Real Valladolid har släppt in 25 mål och gjort 28 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 24 omgångar i ligan.

Inför den andra omgången förbereder sig Real Valladolid för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i La Liga 2.

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis Real Valladolid laget ett genomsnittligt bollinnehav på 56,58% för att försöka kontrollera matchen.

Bästa målgöraren för Real Valladolid

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Mamadou Sylla som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 6 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Real Valladolid har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Leganés är Miguel De la Fuente, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Real Valladolid Mamadou Sylla, han har gjort 6 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Real Valladolid inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Real Valladolid ett snitt på 0,67 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,6 hörnor.

Spel på kort

Leganés har ett snitt på 2,2 gula kort per match när det gått 24 omgångar, Real Valladolid har ett snitt på 2,6. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Leganés – Real Valladolid speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Leganés – Real Valladolid?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Leganés – Real Valladolid?

Matchen kommer att spelas på Estadio Municipal de Butarque i Leganés.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855876
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information