Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Leganés – Elche 02 juni 2024 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Leganés och Elche kommer att spela en match i La Liga 2 på måndagen den söndag 02 juni 2024, kl 16:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Leganés – Elche 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Leganés – Elche kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Municipal de Butarque, i Leganés som har en kapacitet på 11454 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Leganés – Elche 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,25 per match.

Leganés senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Leganés har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av B. Jiménez Sáez och Matchen spelades mot Racing Ferrol i La Liga 2 och slutade med 2-2.

Det var ett odds på 3.70 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Diego Garcia stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Leganés för en blek insats.

Elche senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Elche, som använde en 4-4-2 uppställning mot Eldense med slutresultet blev 1-2.

Oddset på att de skulle förlora var 5.75, de förlorade denna match trots att de var klara favoriter.

Leganés vs Elche h2h

Senaste gången som Leganés och Elche möttes var i La Liga 2. Leganés låg då på 3. plats och började med en 4-4-2 formation, medans Elche, som låg på en 17. plats, använde sig av en 3-3-1-3 taktik.

Senast dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match den 2023-09-17 2023/2024, resulterade i en vinst för Elche med 1-0.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Leganés laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Elche laget har haft.

Leganés

La Liga 2 tabell

Leganés har för närvarande 71 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 19 vinster, 14 oavgjorda och 8 förluster.

Real Valladolid ligger strax ovanför på en 1. plats i den 42. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Leganés analys

Eftersom det här är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Leganés och deras position i ligatabellen.

Leganés har efter 41 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 54 gjorda mål och släppt in 27 stycken.

dens är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 45,95%. I matchen Leganés – Elche 2023/2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Vinnande 9 matcher som bortalag, lagets resultat är 10 vinster, 2 förluster och 8 oavgjorda det bevisar att det är väldigt starka på hemmaplan.

Bästa målskytt från Leganés

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Miguel De la Fuente. Anfallaren har gjort mål 12 denna säsong och har hjälpt Leganés till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Elche

La Liga 2 tabell

Elche kommer till denna match med 59 poäng, och är på 8. plats i La Liga 2, efter ha vunnit 16 matcher totalt och förlust 14 gånger, totalt sett 11 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 42. omgången, med Racing Ferrol som jagar de andra på en 9. plats.

Elche analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld med förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss undersöka hur den sista omgången påverkar Elche och deras position i ligatabellen.

Inför den andra omgången förbereder sig Elche för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,24 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 57,78% som Elche laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Bästa målgöraren för Elche

Jose Morente har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 8 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Elche till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Leganés är Miguel De la Fuente, som redan har gjort 12 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Elche Jose Morente, han har gjort 8 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom Elche har ett snitt på 0,9 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,71 hörnor per match.

Spel på kort

Leganés har ett snitt på 2,5 gula kort per match när det gått 41 omgångar, Elche har ett snitt på 2. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,56 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 3. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Leganés – Elche speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Leganés – Elche?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Leganés – Elche?

Matchen kommer att spelas på Estadio Municipal de Butarque i Leganés.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för Elche.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18856280
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information