Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Laval – Caen 02 september 2023 | Topptipset tips för Ligue 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 2 France

Matchen mellan Laval och Caen i Ligue 2, France kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Laval – Caen 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Laval – Caen kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stade Francis Le Basser, i Laval som har en kapacitet på 18467 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Laval – Caen 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Ligue 2 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,41 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,03 mål per spelad match.

Laval senaste match

Laval kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Quevilly Rouen i Ligue 2 och slutade 0-0. Laget leddes av O. Frapolli och de spelade med en 5-3-2 uppställning.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3.30.

Malik Tchokounté stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Laval för en blek insats.

Caen senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 2, Caen, som använde en 4-4-2 uppställning mot Ajaccio med slutresultet blev 3-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.80.

Laval vs Caen h2h

Säsongen 2023 möttes dessa lag i en Club Friendlies 3 den 2023-07-26. Caen var det laget som drog längsta strået och vann med 1-3.

Caen insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Laval.

Lag med deras unika styrka och mål.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Caen vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Ajaccio, Laval spelade oavgjort i en match mot Quevilly Rouen. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Laval

Ligue 2 tabell

Hemmalaget ligger på 6. plats i ligan med 7 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 2 vinster, 1 förlust och, 1 oavgjort.

Bastia ligger strax ovanför på en 5. plats i den 5. omgången, med samma antal poäng.

Laval analys

Totalt efter 4 omgångar i Ligue 2, så har Laval 3 insläppta mål och totalt 3 gjorda mål.

Laval har visat sig vara ett tålmodigt lag, med en hög genomsnittlig minut för det första målet som gjorts denna säsong. Deras förmåga att kontrollera spelet och vänta på sina möjligheter avspeglas i deras låga antal insläppta mål. Detta indikerar att laget är taktiskt disciplinerat och organiserat, och väntar på rätt ögonblick att slå till. Om Laval kan fortsätta att hålla denna nivå av tålamod och disciplin, kommer det att vara till deras fördel i framtida matcher.

Med 4,25 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Laval så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Laval har ett genomsnittligt bollinnhav på 45,25% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Laval – Caen 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Amine Cherni är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Quevilly Rouen var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Caen

Ligue 2 tabell

Bortalaget, Caen, glänser på 1. plats med 12 poäng, tack vare deras oövervinnerliga rad av 4 segrar utan förlust eller oavgjorda matcher i Ligue 2.

Caen analys

Det är ett top 5-lag i Ligue 2 som vill hålla sig till bra insatser!

Borta ger Caen vanligtvis inte sina motståndare många chanser, med resultat på 2 vinster, 0 förluster och 0 oavgjorda i Ligue 2.

Caen är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 4 vinster i Ligue 2.

Caen är hoppfulla om att få ett bra resultat i matchen efter 4 vinster i Ligue 2. Detta trots att Caen spelar på bortaplan och har haft inga förluster i 2 matcher har de varit bortalag.

Mathias Autret blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Ajaccio, var en nyckelspelare för Caen.

Bästa målgöraren för Caen

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Alexandre Mendy som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 6 gånger i ligan och hjälpt Caen undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Caen har släppt in 0 bortamål på 2 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Caen kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-3, något att tänka på.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Caen har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 5,12 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,5 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Laval – Caen speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Laval – Caen?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Laval – Caen?

Matchen kommer att spelas på Stade Francis Le Basser i Laval.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match, i säsongen 2023, och slutade med 1-3 resultat för Caen.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18860821
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information