Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Lausanne Sport – Lugano 04 november 2023 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

En Super League match mellan Lausanne Sport och Lugano kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Lausanne Sport – Lugano 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Lausanne Sport – Lugano kommer att spelas

Matchen kommer att spelas på Stade de la Tuilière (Lausanne) i staden Lausanne.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Lausanne Sport – Lugano 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Super League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,98, nu är det ett snitt på 3,1 per match.

Lausanne Sport senaste match

Förra matchen spelades mot Basel i Super League och slutade med 3-0. Då leddes laget av L. Magnin, de ställde upp med en 4-3-3 formation. Lausanne Sport har en seger från förra omgången.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.00 på hemmalaget.

Med en enastående prestation blev Samuel Kalu det stora namnet i lagets seger.Stod för Lausanne Sports bästa insats, och med utmärkt passningsteknik, blev atack förödande för motståndarna i matchen.

Lugano senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Super League, Lugano, som använde en 3-1-4-2 uppställning mot Young Boys med slutresultet blev 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.60.

Lausanne Sport vs Lugano h2h

Lugano var på en 7. plats i Super League medans Lausanne Sport var på en 10. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Lugano börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Lausanne Sport använde i den matchen.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Super League den 2023-09-27. Lugano var det laget som drog längsta strået och vann med 2-1.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Lausanne Sport vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Basel, Lugano spelade oavgjort i en match mot Young Boys. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Det är viktigt att tänka på att en stor del av deras prestation beror på Samuel Kalu, som gjorde en briljant insats och var en starkt bidragande orsak till att laget vann.

Lausanne Sport

Super League tabell

På en 9. plats i Super League, kommer Lausanne Sport till denna match med 12 poäng, 3 vinster, 6 förluster, 3 oavgjorda. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

Detta betyder, i den 13. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Grasshopper laget är precis bakom på en 10. plats.

Placerade i mitten av tabellen in den Super League, har Lausanne Sport inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Fastän detta kommer laget att utvinna nytta av sin hemmafördel för att vinna.

Lausanne Sport analys

Lausanne Sport har släppt in flera mål än de har gjort efter 12 omgångar. Totalt har de släppt in 20 mål och gjort 18 mål.

Lausanne Sports tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 46,25% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Lausanne Sport – Lugano 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Bästa målskytt från Lausanne Sport

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Mamadou Sene varit höjdpunkterna. Hjälpt Lausanne Sport med 5 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 3 av 5 mål har spelaren gjort på straff.

Lugano

Super League tabell

Lugano har 16 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 5 vinster, 1 oavgjort och 5 förluster.

Detta betyder att i den 13. omgången har laget ingen fördel i relation till Winterthur laget som är på den 7. plats.

Lugano analys

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis Lugano laget ett genomsnittligt bollinnehav på 55,55% för att försöka kontrollera matchen.

Bästa målgöraren för Lugano

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Yanis Cimignani. Har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Lugano att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Lausanne Sport är Mamadou Sene, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Lugano Yanis Cimignani, han har gjort 3 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Lugano generellt inte släpper in några mål som bortalag. Lugano har ett snitt på 1,67 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 4,4 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,42 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Lausanne Sport – Lugano speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Lausanne Sport – Lugano?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Lugano.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18845266
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information