Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Larne – Loughgall 09 februari 2024 | Topptipset tips för Premiership

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premiership Northern Ireland

Matchen mellan Larne och Loughgall i Premiership, Northern Ireland kommer att spelas på fredag den 09 februari 2024, kl 19:45h (UTC), titta på speltipsen mellan Larne – Loughgall 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Larne – Loughgall kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Inver Park, i Larne som har en kapacitet på 1100 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Larne – Loughgall 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premiership, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,84, nu är det ett snitt på 3,03 per match.

Larne senaste match

Larne fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Newry City AFC i Premiership och resultatet blev 3-0.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.11.

Loughgall senaste match

Loughgall har samma form som motståndarna. Laget har också en vinst inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Ballymena United, och resultatet blev 0-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (3.50).

Larne vs Loughgall h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en Premiership match den 2023-12-22 2023/2024, resulterade i en vinst för Larne med 1-0.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Larne lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Loughgall.

Larne

Premiership tabell

Larne har för närvarande 64 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 19 vinster, 7 oavgjorda och 1 förlust.

Linfield ligger strax ovanför på en 1. plats i den 28. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Larne analys

Larne har gjort 55 och släppt in 16, efter 27 spelade omgångar i Premiership.

Med ett snitt på 4,7 skott på mål per match i ligan, anser vi att Larne är ett mycket offensivt lag, som naturligtvis ökar chansen till omställningar och till vinst.

För att kontrollera spelet, försöker Larne laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 57,92%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Tta kampen eller i detta fall matchen till din motståndare visar sig vara oklokt för detta laget, som bortalag har de vunnit 8 matcher, jämfört med med när de spelar hemma 11 vinster, 0 förluster och 3 oavgjorda.

Larne är mer offensiva än Loughgall, som har 2434 anfall mot 2362 för Loughgall, har gjort mål 55 gånger. I jämförelse, Loughgall konvertera till mål 40 gånger.

Bästa målskytt från Larne

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Andrew Ryan som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 12 mål för Larne denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Loughgall

Premiership tabell

Med 31 poäng vunna, är Loughgall på 7. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 9 vinster mot 13 förluster plus 4 oavgjorda.

Loughgall analys

Efter 27 omgångar, har Loughgall släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 49 mål än så länge och gjort 40 mål.

Bästa målgöraren för Loughgall

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Benjamin Magee. Har gjort mål 15 gånger den här säsongen och har hjälpt Loughgall att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Larne är Andrew Ryan, som redan har gjort 12 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Loughgall Benjamin Magee, han har gjort 15 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom Loughgall har ett snitt på 1,46 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 3,97 hörnor.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,07 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Loughgall är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Larne som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Larne – Loughgall speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Larne – Loughgall?

Matchen kommer att spelas på fredag den 09 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Larne – Loughgall?

Matchen kommer att spelas på Inver Park i Larne.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premiership match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för Larne.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18858294
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information