Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Lahti – Inter Turku 07 juni 2024 | Topptipset tips för Veikkausliiga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Veikkausliiga_Finland

Lahti och Inter Turku är planerad att spelas på fredag den 07 juni 2024, kl 15:00h (UTC), i den Veikkausliiga i Finland, titta på speltipsen mellan Lahti – Inter Turku 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Lahti – Inter Turku kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Lahden Stadion, i Lahti som har en kapacitet på 14500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Lahti – Inter Turku 2024

I den nuvarande upplagan av Veikkausliiga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,56, nu är det ett snitt på 2,98 per match.

Lahti senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-3 uppställning. Lahti har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av T. Lindberg och Matchen spelades mot Gnistan i Veikkausliiga och slutade med 2-1.

Oddset var 1.90 på att hemmalaget skulle förlora, matchen förväntades bli jämn.

Inter Turku senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Veikkausliiga, Inter Turku, som använde en 4-4-2 uppställning mot Haka med slutresultet blev 3-1.

1.95 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Lahti vs Inter Turku h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Lahti på en 11. plats i Veikkausliiga och Inter Turku på en 7. plats. Lahti startar med en 4-3-3 uppställning, medans Inter Turku mönstrar en 4-4-2 uppställning.

Den 2023-08-30 2023 i Veikkausliiga möttes lagen och slutade med en vinst för Inter Turku med 1-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Lahti laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Inter Turku laget har haft.

Lahti

Veikkausliiga tabell

På en 11. plats i Veikkausliiga, kommer Lahti till denna match med 6 poäng, 1 vinst, 5 förluster, 3 oavgjorda. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Oulu som ockuperar plats 10, är laget som startar den 10. omgången.

De vistas sig i mitten av ligatabellen i Veikkausliiga och har inga ambitioner att nå högre och det finns inga nedflyttnings hot, kommer Lahti att prova använda sig av hemmaplan för att vinna.

Lahti analys

Än så länge har Lahti gjort 6 mål och släppt in 16 mål. Detta efter 9 omgångar.

Lahti laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i Veikkausliiga som har påverkat lagets moral.

Resultaten de senaste matcherna visar att Lahti har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Bästa målskytt från Lahti

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Colin Odutayo. Anfallaren har gjort mål 2 i ligan och hjälpt Lahti att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Inter Turku

Veikkausliiga tabell

Med 8 poäng vunna, är Inter Turku på 9. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 2 vinster mot 6 förluster plus 2 oavgjorda.

Detta betyder att i den 10. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Oulu laget som är på den 10. plats.

Inter Turku analys

13 gjorda mål och 21 insläppta, så ser det ut för Inter Turku efter 9 omgångar.

Inför den andra omgången förbereder sig Inter Turku för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Inter Turku är ett mer offensivt lag än Lahti, de har 876 anfall mot 741 för Lahti, har gjort 13 mål. I jämförelse, Lahti som har gjort 6 mål.

Bästa målgöraren för Inter Turku

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Timo Stavitski. Anfallaren har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Inter Turku att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Inter Turku har ett snitt på 0,8 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Inter Turku inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 5,64 hörnor per match.

Inter Turku är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,4 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Inter Turku i denna match.

Spel på kort

Lahti har ett snitt på 1,7 gula kort per match när det gått 9 omgångar, Inter Turku har ett snitt på 2,4. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,56 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Lahti – Inter Turku speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Lahti – Inter Turku?

Matchen kommer att spelas på fredag den 07 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Lahti – Inter Turku?

Matchen kommer att spelas på Lahden Stadion i Lahti.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Veikkausliiga match, i säsongen 2023, och slutade med 1-2 resultat för Inter Turku.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19070116
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information