Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Laçi – Kastrioti Krujë 25 januari 2023 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_albania

Laçi och Kastrioti Krujë kommer att spela en match i Superliga på måndagen den onsdag 25 januari 2023, titta på speltipsen mellan Laçi – Kastrioti Krujë 2022/2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Laçi – Kastrioti Krujë kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadiumi Laçi, i Laçi som har en kapacitet på 5000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Laçi – Kastrioti Krujë 2022/2023

Det har gjort mindre mål i Superliga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,27 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,04 mål per spelad match.

Laçi senaste match

Laçi kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Vllaznia Shkodër i Superliga och slutade 4-1.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2,25 på att hemmalaget skulle förlora.

Kastrioti Krujë senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Superliga, Kastrioti Krujë mötte Partizani Tirana lag, och resultatet slutade med 1-1.

Resultatet blev oavgjort i denna jämna match, oddset slutade på 3,2.

Laçi vs Kastrioti Krujë h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match den 2022-10-22, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för Laçi med 0-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Laçi

Superliga tabell

Med 20 poäng, 6 vinster, 9 förluster 2 oavgjorda, och en minus statistik, ligger Laçi inför denna match på 6. plats i Superliga.

Vilket betyder att laget är framför Kastrioti Krujë laget som ligger på plats 7 i den 18. omgången och har en nackdel på 1 poäng.

Laçi laget kommer från en förlust i Superliga, och tränaren Gentian Mezani vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Laçi analys

[Corinthians] har totalt släppt in [[goals_against]] och gjort [[goals_for]] mål. De har alltså efter [23] omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

När ett lag inte skjuter tillräckligt mycket under en match så är det svårt att göra mål. Laçi skjuter enbart i genomsnitt 2,18 per match och då är det svårt att störa motståndarens målvakt.

Laçi är mer offensiva än Kastrioti Krujë, som har 1756 anfall mot 1255 för Kastrioti Krujë, har gjort mål 14 gånger. I jämförelse, Kastrioti Krujë konvertera till mål 13 gånger.

Bästa målskytt från Laçi

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Serxho Ujka. Laçi har mittfältare att tacka för några av deras vinster, han har gjort 3 mål denna säsong.

Kastrioti Krujë

Superliga tabell

Kastrioti Krujë kommer till denna match med 19 poäng, och är på 7. plats i Superliga, efter ha vunnit 4 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 7 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Laçi som ockuperar plats 6, laget börjar den 18. omgången.

Kastrioti Krujë analys

Lag med låg mål effektivitet, genomsnittligt gjorda mål överstiger inte 0,76 per match. Med låg mål måleffektivitet och att spela på bortaplan, kan detta sluta med ett dåligt resultat.

Bästa målgöraren för Kastrioti Krujë

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Santiago Selmani. Anfallaren har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Kastrioti Krujë att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Laçi är S. Ujka, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Kastrioti Krujë S. Selmani, han har gjort 3 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att Kastrioti Krujë har ett snitt på 0,38 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 2,91 hörnor.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,41 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Laçi – Kastrioti Krujë speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan Laçi – Kastrioti Krujë?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar Laçi – Kastrioti Krujë?

Matchen kommer att spelas på Stadiumi Laçi i Laçi.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-1 resultat för Laçi.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18593741
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information