Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Kuwait – Afghanistan 11 juni 2024 | Topptipset tips för WC Qualification Asia

Få senaste uppdateringarna från Betarena

En WC Qualification Asia match mellan Kuwait och Afghanistan kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024, kl 17:45h (UTC), titta på speltipsen mellan Kuwait – Afghanistan 2026 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Kuwait – Afghanistan kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Sabah Al Salem Stadium, i Kuwait City som har en kapacitet på 28000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Kuwait – Afghanistan 2026

I den nuvarande upplagan av WC Qualification Asia, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,99, nu är det ett snitt på 3,13 per match.

Kuwait senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Kuwait har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av R. da Silva Calapez Pereira Bento och Matchen spelades mot India i WC Qualification Asia och slutade med 0-0.

Det var ett odds på 5.75 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Kuwait stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Yousef Nasser. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Afghanistan senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i WC Qualification Asia, Afghanistan, som använde en 4-4-2 uppställning mot Qatar med slutresultet blev 0-0.

Det var riktigt bra gjort att få oavgjort i denna match till odds på (odd 5.75), det var det andra laget som var favoriter.

Kuwait vs Afghanistan h2h

Afghanistan var på en 4. plats i WC Qualification Asia medans Kuwait var på en 3. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Afghanistan börjar matchen med en 4-4-2 uppställning, samma uppställning som Kuwait använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match den 2023-11-21, hänvisar till säsongen 2026, vilket slutade med en vinst för Kuwait med 0-4.

Afghanistan har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Kuwait.

Kuwait

WC Qualification Asia tabell

Kuwait kommer till spel i denna match med 4 poäng och ligger på en 4. plats i WC Qualification Asia, med minus statistik, förlorat 3 matcher totalt och vunnit endast 1, har totalt 1 oavgjort.

Inför den 6. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng till skillnad från Afghanistan som ligger strax ovanför, på 3. plats.

Kuwait analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld med förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning i deras sista match. Låt oss ta en titt på hur den sista omgången påverkar Kuwait och deras position i ligatabellen.

Med totalt 6 insläppta mål och 5 gjorda mål, för Kuwait i WC Qualification Asia, efter 5 omgångar.

Kuwait har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

Kuwait är mer offensiva än Afghanistan, som har 470 anfall mot 239 för Afghanistan, har gjort mål 5 gånger. I jämförelse, Afghanistan konvertera till mål två gånger.

Bästa målskytt från Kuwait

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Mohammad Daham. Anfallaren har gjort mål 2 i ligan och hjälpt Kuwait att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Afghanistan

WC Qualification Asia tabell

Afghanistan kommer till denna match med 5 poäng, och är på 3. plats i WC Qualification Asia, efter ha vunnit en gång totalt och förlust dubbelt, totalt sett 2 oavgjorda.

I den 6. omgången, har laget samma poäng jämfört med India som ligger straxt över på 2. plats.

Afghanistan analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna kritiska fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Afghanistan och deras position i ligatabellen.

Afghanistan har släppt in 0 mål och gjort 2 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 5 omgångar i ligan.

Afghanistan har bevisat sig vara ett tålmodigt lag, med en hög medelminut för det första målet som gjorts under denna säsong. Deras förmåga att kontrollera spelet och vänta på sina möjligheter återspeglas i det låga antal mål som de har släppt in. Detta tyder på att laget är disciplinerat och taktiskt organiserat, och väntar på rätt tidpunkt att angripa. Om Afghanistan kan fortsätta att upprätthålla denna nivå av tålamod och disciplin, kommer de att ha fördel av det i kommande matcher.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i WC Qualification Asia.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över motståndarna om de har ett bollinnehav på över 50%. Detta är anledningen till att Afghanistan laget vanligtvis har ett genomsnittligt bollinnehav på 61,5% för att kontrollera matchen.

Med 1 mål per match har de en låg måleffektivitet. Med så låg effektivitet så kan det kosta dem segern när de spelar på bortaplan.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Afghanistan har släppt in 0 bortamål på 2 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Afghanistan kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 0-4, något att tänka på.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Afghanistan har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 5,1 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Afghanistan är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Afghanistan i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Kuwait – Afghanistan speltips 2026: FAQ

När spelas matchen mellan Kuwait – Afghanistan?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Kuwait – Afghanistan?

Matchen kommer att spelas på Sabah Al Salem Stadium i Kuwait City.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match, i säsongen 2026, och slutade med 0-4 resultat för Kuwait.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18944414
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information