Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Kukësi – Dinamo Tirana 05 november 2023 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_albania

Matchen mellan Kukësi och Dinamo Tirana i Superliga, Albania kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Kukësi – Dinamo Tirana 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Kukësi – Dinamo Tirana kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadiumi Zeqir Ymeri, i Kukës som har en kapacitet på 5400 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Kukësi – Dinamo Tirana 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Superliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,22, nu är det ett snitt på 2,59 per match.

Kukësi senaste match

Förra matchen spelades mot Egnatia Rrogozhinë i Superliga och slutade med 2-1. Kukësi har en förlust från förra omgången.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.67.

Dinamo Tirana senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Superliga, Dinamo Tirana mötte Skënderbeu Korçë lag, och resultatet slutade med 2-1.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 1.91 på hemmalaget.

Kukësi vs Dinamo Tirana h2h

I en Superliga match den 2023-09-13, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-1 för Dinamo Tirana.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Kukësi lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Dinamo Tirana.

Kukësi

Superliga tabell

Kukësi har för närvarande 13 poäng och ligger på en 8. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Nedflyttnings slutspel, med resultat på 4 vinster, 1 oavgjort och 6 förluster.

Laget har samma poäng som Skënderbeu Korçë som ockuperar plats 7, är laget som startar den 12. omgången.

De befinner sig i mitten av ligatabellen i Superliga och har inga ambitioner att nå högre och det finns inga nedflyttnings hot, kommer Kukësi att pröva använda sig av hemmaplan för att vinna.

Kukësi laget kommer från en förlust i Superliga, och tränaren Stavri Nica vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Kukësi analys

När det har gått 11 omgångar så har Kukësi inte gjort så många mål. De har släppt in 18 mål och gjort totalt 12 mål.

Inför matchen Kukësi – Dinamo Tirana 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Kukësis har ett genomsnittligt bollinnehav på 48,75%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Spela på hemmaplan visar sig vara till fördel för detta lag, vilket deras statistik visar 3 vinster, 2 förluster och 0 oavgjorda. Spelet på bortaplan däremot har bara gett vinst i 1 match.

Bästa målskytt från Kukësi

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Sebastian Latorre varit höjdpunkterna. Hjälpt Kukësi med 4 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Dinamo Tirana

Superliga tabell

Med 11 poäng vunna, är Dinamo Tirana på 9. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 6 förluster plus 2 oavgjorda.

Detta betyder, i den 12. omgången, har laget samma poäng, och Teuta Durrës laget är precis bakom på en 10. plats.

Dinamo Tirana analys

Dinamo Tirana är ett mer offensivt lag än Kukësi, de har 1278 anfall mot 891 för Kukësi, har gjort 13 mål. I jämförelse, Kukësi som har gjort 12 mål.

Bästa målgöraren för Dinamo Tirana

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Luis Kacorri. Har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt Dinamo Tirana att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Dinamo Tirana

Dinamo Tirana laget är ett av de främsta lagen inom sporten, med 18 titlar vunna i ligans historia. Meritlistan som laget har kommer att påverka slutresultatet av matchen och det skulle inte vara första gången laget lyckas att förvåna sina motståndare med en vinst trots att de är i dåligt skick.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Kukësi är Sebastian Latorre, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Dinamo Tirana Luis Kacorri, han har gjort 4 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Eftersom Dinamo Tirana har ett snitt på 0,6 mål per match när de spelar borta, kan spelmarknaden för under 2,5 mål också vara ett bra alternativ. Det här alternativet kan vara mycket bra, med tanke på att Dinamo Tirana inte släpper in mål när det spelar utanför deras stadium.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 3,96 hörnor per match.

Spel på kort

Kukësi har ett snitt på 2,1 gula kort per match när det gått 11 omgångar, Dinamo Tirana har ett snitt på 2,4. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,91 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Dinamo Tirana är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Kukësi som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Kukësi – Dinamo Tirana speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Kukësi – Dinamo Tirana?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Kukësi – Dinamo Tirana?

Matchen kommer att spelas på Stadiumi Zeqir Ymeri i Kukës.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Dinamo Tirana.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18960647
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information