Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Korea Republic – China PR 11 juni 2024 | Topptipset tips för WC Qualification Asia

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Korea Republic och China PR i WC Qualification Asia, World kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024, kl 11:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Korea Republic – China PR 2026, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Korea Republic – China PR kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Seoul World Cup Stadium, i Seoul som har en kapacitet på 66080 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Korea Republic – China PR 2026

I den nuvarande upplagan av WC Qualification Asia, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,99, nu är det ett snitt på 3,13 per match.

Korea Republic senaste match

Korea Republic fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Singapore i WC Qualification Asia och resultatet blev 0-7. De ställde upp med en 4-1-4-1 uppställning och leddes av J. Klinsmann.

Oddset på 1.04 bekräftar att de är favoriter.

China PR senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i WC Qualification Asia, China PR, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot Thailand med slutresultet blev 1-1.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 3.60) var ett dåligt resultat.

Korea Republic vs China PR h2h

Senast dessa två laget möttes, låg China PR på en 2. plats i WC Qualification Asia och Korea Republic på en 1. plats. China PR startar med en 3-4-2-1 uppställning, medans Korea Republic mönstrar en 4-2-2-2 uppställning.

Säsongen 2026 möttes dessa lag i en WC Qualification Asia den 2023-11-21. Korea Republic var det laget som drog längsta strået och vann med 0-3.

Korea Republic laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad China PR laget har haft.

Korea Republic

WC Qualification Asia tabell

Korea Republic har för närvarande 13 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Next Round, med resultat på 4 vinster, 1 oavgjort och 0 förluster.

Detta betyder, i den 6. omgången, har laget en fördel på 5 poäng, och China PR laget är precis bakom på en 2. plats.

Korea Republic analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra en skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning inför deras sista match. Låt oss titta på hur den sista omgången påverkar Korea Republic och deras position i ligatabellen.

Korea Republic har vunnit mästerskapstiteln och säkrat första platsen i ligan, vilket gör dem till ohotade mästare.

I WC Qualification Asia har Korea Republic totalt gjort 19 mål och släppt in 1 antal mål, detta efter 5 spelade omgångar.

Att Korea Republic är ett offensivt lag råder det inga tvivel om. De har ett gonomsnitt av 7,4 skott på mål per match. Detta ökar givetvis deras chanser att vinna matcher.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare om de har bollinnehav som är högre än 50%. Därför kontrollerar de spelet, Korea Republic laget försöker vanligtvis att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 65,6%.

Korea Republic är mer offensiva än China PR, som har 534 anfall mot 456 för China PR, har gjort mål 19 gånger. I jämförelse, China PR konvertera till mål 9 gånger.

Bästa målskytt från Korea Republic

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Heung-Min Son. Korea Republic har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 7 mål denna säsong.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

China PR

WC Qualification Asia tabell

China PR har 8 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Next Round, med resultaten 2 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 3 poäng in den 6. omgången, med Thailand som jagar de andra på en 3. plats.

China PR analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar China PR och deras position i ligatabellen.

China PR är efter 5 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 9 mål framåt och 8 har de släppt in.

Det är ett top 5-lag i WC Qualification Asia som vill hålla sig till bra insatser!

När China PR spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 1 vinst, 0 förluster och 1 oavgjort i WC Qualification Asia.

Bästa målgöraren för China PR

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Wu Lei som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 5 gånger i ligan och hjälpt China PR undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Korea Republic är Heung-Min Son, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i China PR Wu Lei, han har gjort 5 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Eftersom China PR har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,9 hörnor per match.

Korea Republic är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Korea Republic i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,2 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Korea Republic – China PR speltips 2026: FAQ

När spelas matchen mellan Korea Republic – China PR?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Korea Republic – China PR?

Matchen kommer att spelas på Seoul World Cup Stadium i Seoul.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match, i säsongen 2026, och slutade med 0-3 resultat för Korea Republic.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18944437
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information