Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Konyaspor – Trabzonspor 03 april 2024 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

Matchen mellan Konyaspor och Trabzonspor i Super Lig, Turkey kommer att spelas på onsdag den 03 april 2024, kl 17:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Konyaspor – Trabzonspor 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Konyaspor – Trabzonspor kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu, i Konya som har en kapacitet på 41981 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Konyaspor – Trabzonspor 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,73 mål per spelad match.

Konyaspor senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Konyaspor har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av F. Omerović och Matchen spelades mot Fatih Karagümrük i Super Lig och slutade med 1-1.

Favoritskapet låg på det andra laget så ett oavgjort resultat med (odd 3.75) var ett bra resultat.

Matchen slutatde oavgjort, men den fantastiska insatsen av Alassane Ndao måste lyftas fram. Han var organisatören i Konyaspor under matchen och lyckades nästan med att ta laget till seger.

Trabzonspor senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Super Lig, Trabzonspor, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Fenerbahçe med slutresultet blev 2-3.

2.00 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Konyaspor vs Trabzonspor h2h

Trabzonspor var på en 4. plats i Super Lig medans Konyaspor var på en 16. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Trabzonspor börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Konyaspor använde i den matchen.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Super Lig den 2023-11-10. Trabzonspor var det laget som drog längsta strået och vann med 2-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Trabzonspor har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Konyaspor.

Lag med deras unika styrka och mål.

C. Sesigüzel och C. Kömürcüoğlu kommer att finns längs med sidlinjerna medans A. Karaoğlan kommer att finnas på planen i denna match.

Konyaspor

Super Lig tabell

Tyvärr så kommer Konyaspor till spel i denna match med bara 33 poäng. Laget ligger på 16. plats i Super Lig, med en minus statistik på 7 vinster, 11 förluster, och 12 oavgjorda.

Inför den 31. omgången, har laget samma poäng som Hatayspor som ockuperar plats 15.

Konyaspor analys

För närvarande, i Super Lig, har Konyaspor gjort 31 mål och släppt in 42, efter spelade 30 omgångar.

När Konyaspor – Trabzonspor 2023/2024 möts så vill Konyaspors ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 46,6% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Konyaspor

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Sokol Cikalleshi som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 11 mål för Konyaspor denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 8 av 11 mål har spelaren gjort på straff.

Trabzonspor

Super Lig tabell

Trabzonspor har 49 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Europa League Qualifiers, med resultaten 15 vinster, 4 oavgjorda och 11 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Beşiktaş laget som ligger på plats 4 i den 31. omgången och har en nackdel på 3 poäng.

Trabzonspor analys

Efter 30 omgångar har Trabzonspor en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 48 mål och släppt in 40 mål.

Inför den andra omgången förbereder sig Trabzonspor för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,69 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Super Lig som vill hålla sig till bra insatser!

Bästa målgöraren för Trabzonspor

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Trezeguet. Har gjort mål 9 gånger den här säsongen och har hjälpt Trabzonspor att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Konyaspor är Sokol Cikalleshi, som redan har gjort 11 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Trabzonspor Trezeguet, han har gjort 9 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Trabzonspor har ett snitt på 1,5 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Trabzonspor oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 4,57 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,43 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Konyaspor – Trabzonspor speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Konyaspor – Trabzonspor?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 03 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Konyaspor – Trabzonspor?

Matchen kommer att spelas på Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu i Konya.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Trabzonspor.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903847
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information