Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Konyaspor – Fatih Karagümrük 05 november 2023 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

Konyaspor och Fatih Karagümrük är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den Super Lig i Turkey, titta på speltipsen mellan Konyaspor – Fatih Karagümrük 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Konyaspor – Fatih Karagümrük kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu, i Konya som har en kapacitet på 41981 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Konyaspor – Fatih Karagümrük 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,57 mål per spelad match.

Konyaspor senaste match

Konyaspor kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Adana Demirspor i Super Lig och slutade 3-0. Laget leddes av H. Keleş och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.75.

Guilherme Haubert Sityá misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Fatih Karagümrük senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Super Lig, Fatih Karagümrük, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Trabzonspor med slutresultet blev 0-0.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.40.

Konyaspor vs Fatih Karagümrük h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Konyaspor på en 7. plats i Super Lig och Fatih Karagümrük på en 9. plats. Konyaspor startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans Fatih Karagümrük mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Super Lig match var 2023-06-03, hänvisning till säsongen 2022/2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Fatih Karagümrük insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Konyaspor.

Konyaspor

Super Lig tabell

Hur som helst så kommer Konyaspor till matchen med 9 poäng och ligger på 15. plats i Super Lig, laget har minus statistik med 5 förlorade matcher, vunna 2, och oavgjorda 3.

Vilket betyder att i 11. omgången, har laget över Gaziantep F.K. som ligger på plats 16, ingen fördel.

Konyaspor laget kommer till denna match med en rad 4 förluster i Super Lig som har påverkat lagets moral.

Konyaspor analys

När det har gått 10 omgångar så har Konyaspor inte gjort så många mål. De har släppt in 15 mål och gjort totalt 9 mål.

4 är det genomsnittliga skotten på mål i en match för Konyaspor. Det stör inte många lags målvakter och då blir det svårt att vinna sina matcher.

Med ett bollinnehav på 47,9% så brukar inte Konyaspors styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Konyaspor – Fatih Karagümrük 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Paul Bernardoni, värvades inför denna säsong. han har fortfarande svårigheter att anpassa sig till sin nya klubb. I den sista matchen t ex blev detta väldigt tydligt. Han kunde inte prestera bra och drog ner Konyaspor i jakten på seger mot Adana Demirspor.

Bästa målskytt från Konyaspor

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Sokol Cikalleshi. Anfallaren har gjort mål 3 i ligan och hjälpt Konyaspor att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Fatih Karagümrük

Super Lig tabell

Fatih Karagümrük kommer till denna match med 10 poäng, och är på 13. plats i Super Lig, efter ha vunnit dubbelt totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Detta betyder, i den 11. omgången, har laget samma poäng, och Alanyaspor laget är precis bakom på en 14. plats.

Fatih Karagümrük analys

Fatih Karagümrük har haft svårigheter med att scorea i de senaste matcherna, vilket indikerar att deras anfallsspel behöver förbättras för att kunna vinna matcher.

Lag med låg mål effektivitet, genomsnittligt gjorda mål överstiger inte 0,9 per match. Med låg mål måleffektivitet och att spela på bortaplan, kan detta sluta med ett dåligt resultat.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Konyaspor 1 och bortalaget Fatih Karagümrük 1 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,8 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,7 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Konyaspor – Fatih Karagümrük speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Konyaspor – Fatih Karagümrük?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Konyaspor – Fatih Karagümrük?

Matchen kommer att spelas på Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu i Konya.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903650
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information