Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Kifisia – Panathinaikos 12 november 2023 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super League Greece

Matchen mellan Kifisia och Panathinaikos i Super League, Greece kommer att spelas på söndag den 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Kifisia – Panathinaikos 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Kifisia – Panathinaikos kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Kaisarianis Michalis Kritikopoulos, i Aten som har en kapacitet på 4851 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Kifisia – Panathinaikos 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Super League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,35, nu är det ett snitt på 2,9 per match.

Kifisia senaste match

Kifisia fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot AEK Athens i Super League och resultatet blev 1-1. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av Y. Anastasiou.

Det oavgjorda resultatet (odd 7.00) visade sig vara ett bra resultat, med tanke på att favoritskapet låg på det andra laget.

Kifisia kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Nicolas Andereggen stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

Panathinaikos senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Super League, Panathinaikos, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Lamia med slutresultet blev 1-2.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.45.

Kifisia vs Panathinaikos h2h

Beträffande matchen mellan Kifisia och Panathinaikos, så kommer detta att bli den första gången som dessa två lag möter varandra.

Panathinaikos har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Kifisia är det tvärtom.

Lag med deras unika styrka och mål.

Kifisia

Super League tabell

Kifisia har 8 poäng och är på 11. plats i Super League i Greece. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 4 förluster, 1 vinst och 5 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Atromitos som ockuperar plats 10, är laget som startar den 11. omgången.

Kifisia laget infinner till matchen med en mittenplacering i Super League tabellen, utan att känna press för att göra bra resultat men vill göra en bra match.

Kifisia analys

Kifisia har släppt in flera mål än de har gjort efter 10 omgångar. Totalt har de släppt in 19 mål och gjort 11 mål.

Med ett bollinnehav på 38,5% så brukar inte Kifisias styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Kifisia – Panathinaikos 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Jack Ipalibo har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Kifisia senaste match, mot AEK Athens. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målskytt från Kifisia

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Ognjen Ožegović. Anfallaren har redan gjort 4 mål i ligan, varit extremt viktig för Kifisia, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Panathinaikos

Super League tabell

Panathinaikos har 25 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 8 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Panathinaikos analys

Laget har åstadkommit 28 mål framåt och släppt in 6 mål. Detta betyder att Panathinaikos har en positiv målskillnad efter 10 omgångar.

Ett offensivt lag som Panathinaikos med genomsnittligt 7,33 kott på mål per match, så ökas givetvis chanserna att vinna.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Super League.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 65,33% som Panathinaikos laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Borta brukar inte Panathinaikos vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 5 vinster, 0 förluster och 0 oavgjorda i Super League.

Panathinaikos är i perfekt position! efter 4 vinster i Super League, finns det inga tvivel om vilka som är favoriter.

Panathinaikos är ett mer offensivt lag än Kifisia, de har 1060 anfall mot 830 för Kifisia, har gjort 28 mål. I jämförelse, så har Kifisia gjort 11 mål.

Filip Đuričić har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Panathinaikos senaste match, mot Lamia. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målgöraren för Panathinaikos

Andraž Šporar har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Panathinaikos till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Kifisia är Ognjen Ožegović, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Panathinaikos Andraž Šporar, han har gjort 4 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Kifisia 1,6 och bortalaget Panathinaikos 3 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Speltips med handikapp

Det är uppenbart att Panathinaikos är stora favoriter i denna match. Skillnaden mellan lagen är stor, och det borde spegla slutresultatet. Därför kan en bra satsning på denna match vara på Asian handicap på -1,5 i favör för bortalaget.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 4,82 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

Kifisia har ett snitt på 3,5 gula kort per match när det gått 10 omgångar, Panathinaikos har ett snitt på 1,5. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,6 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Kifisia är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Panathinaikos som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Kifisia – Panathinaikos speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Kifisia – Panathinaikos?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Kifisia – Panathinaikos?

Matchen kommer att spelas på Stadio Kaisarianis Michalis Kritikopoulos i Aten.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18901833
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information