Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Kifisia – AEK Athens 04 november 2023 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super League Greece

Matchen mellan Kifisia och AEK Athens i Super League, Greece kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Kifisia – AEK Athens 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Kifisia – AEK Athens kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Kaisarianis Michalis Kritikopoulos, i Aten som har en kapacitet på 4851 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Kifisia – AEK Athens 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Super League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,35, nu är det ett snitt på 2,89 per match.

Kifisia senaste match

Kifisia fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Volos NFC i Super League och resultatet blev 2-1. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av Y. Anastasiou.

Oddset på 2.70 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Alberto Botía hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

AEK Athens senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Super League, AEK Athens, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot PAOK med slutresultet blev 2-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.65.

Kifisia vs AEK Athens h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Greek Cup match den 2023-01-11, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för AEK Athens med 3-0.

AEK Athens har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Kifisia.

Lag med deras unika styrka och mål.

Kifisia

Super League tabell

Kifisia kommer till spel i denna match med 7 poäng och ligger på en 10. plats i Super League, med minus statistik, förlorat 4 matcher totalt och vunnit endast 1, har totalt 4 oavgjorda.

Inför den 10. omgången, har laget en fördel på 1 poäng över Panaitolikos som ligger precis under, på 11. plats och med 1 poäng mindre än Asteras Tripolis som ligger på 9. plats.

Med inga ambitioner att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer Kifisia som ligger i mitten av tabellen i Super League i Greece, kommer att bruka sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

Kifisia analys

Än så länge har Kifisia gjort 10 mål och släppt in 18 mål. Detta efter 9 omgångar.

Så här långt i liga så är inte Kifisias det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 40%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Kifisia – AEK Athens 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Giannis Masouras presterade dåligt i lagets senaste match, mot Volos NFC. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Kifisia till vinst.

Bästa målskytt från Kifisia

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Ognjen Ožegović som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 4 mål för Kifisia denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

AEK Athens

Super League tabell

AEK Athens har 20 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 6 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.

I den 10. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng jämfört med Olympiakos Piraeus som ligger straxt över på 2. plats.

AEK Athens analys

Efter 9 omgångar har AEK Athens en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 17 mål och släppt in 8 mål.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Super League.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker AEK Athens laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 63,22%.

Eftersom AEK Athens har en resultatrad på 3 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda när de spelar borta i Super League, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

AEK Athens är i utmärkt form för tillfället! med en segerrad på 3 vinster i Super League, finns det ingen tvekan om vem som är favoriten.

AEK Athens är ett mer offensivt lag än Kifisia, de har 1117 anfall mot 753 för Kifisia, har gjort 17 mål. I jämförelse, så har Kifisia gjort 10 mål.

Orbelín Pineda blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot PAOK, var en nyckelspelare för AEK Athens.

Bästa målgöraren för AEK Athens

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Steven Zuber som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt AEK Athens undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Kifisia är Ognjen Ožegović, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i AEK Athens Steven Zuber, han har gjort 3 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att AEK Athens har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,28 hörnor per match.

AEK Athens är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,44 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för AEK Athens i denna match.

Spel på kort

Kifisia har ett snitt på 3,5 gula kort per match när det gått 9 omgångar, AEK Athens har ett snitt på 2,2. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 6,33 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Kifisia är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från AEK Athens som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Kifisia – AEK Athens speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Kifisia – AEK Athens?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Kifisia – AEK Athens?

Matchen kommer att spelas på Stadio Kaisarianis Michalis Kritikopoulos i Aten.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Greek Cup match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 3-0 resultat för AEK Athens.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18901735
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information