Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Kasımpaşa – Kayserispor 11 november 2023 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

En Super Lig match mellan Kasımpaşa och Kayserispor kommer att spelas på lördag den 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Kasımpaşa – Kayserispor 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Kasımpaşa – Kayserispor kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu, i İstanbul som har en kapacitet på 14234 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Kasımpaşa – Kayserispor 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,65 mål per spelad match.

Kasımpaşa senaste match

Förra matchen spelades mot Galatasaray i Super Lig och slutade med 2-1. Då leddes laget av K. Özdeş, de ställde upp med en 4-1-4-1 formation. Kasımpaşa har en förlust från förra omgången.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.20 visade det också.

Cláudio Winck hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Kayserispor senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Super Lig, Kayserispor, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Alanyaspor med slutresultet blev 1-0.

1.95 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Kasımpaşa vs Kayserispor h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Kayserispor på en 7. plats i Super Lig och Kasımpaşa på en 12. plats. Kayserispor startar med en 4-1-4-1 uppställning, medans Kasımpaşa mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Super Lig match under säsongen 2022/2023 och slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Kayserispor har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Kasımpaşa.

Kasımpaşa

Super Lig tabell

Hemmalaget ligger på 7. plats i ligan med 18 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 5 vinster, 3 förluster och, 3 oavgjorda.

Inför den 12. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng till skillnad från Kayserispor som ligger strax ovanför, på 6. plats.

Kasımpaşa laget kommer från en förlust i Super Lig, och tränaren Kemal Özdeş vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Kasımpaşa analys

Just nu i Super Lig, har Kasımpaşa gjort 18 och släppt in 19, efter 11 omgångar.

Kasımpaşas har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 41% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Kasımpaşa – Kayserispor 2023/2024.

Medan de vunnit dubbelt som bortalag, detta lag bevisar att det finns något som kallas för hemmaplansfördel med ett resultat på 3 vinster, 2 förluster och 1 oavgjort.

Iron Gomis har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Kasımpaşa senaste match, mot Galatasaray. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målskytt från Kasımpaşa

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Aytaç Kara som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 6 den här säsongen och har hjälpt Kasımpaşa få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Kayserispor

Super Lig tabell

Kayserispor kommer till denna match med 19 poäng, och är på 6. plats i Super Lig, efter ha vunnit 5 matcher totalt och förlust 2 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Med samma poäng som Beşiktaş som ockuperar plats 5, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 12. omgången.

Kayserispor analys

Efter 3 vinster för Kayserispor i Super Lig, får dem ses till att vara favoriter.

Bästa målgöraren för Kayserispor

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Mame Thiam. Har gjort mål 9 gånger den här säsongen och har hjälpt Kayserispor att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Kasımpaşa är Aytaç Kara, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Kayserispor Mame Thiam, han har gjort 9 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Kayserispor inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Kayserispor ett snitt på 1 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 4,64 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,36 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Kasımpaşa – Kayserispor speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Kasımpaşa – Kayserispor?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Kasımpaşa – Kayserispor?

Matchen kommer att spelas på Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu i İstanbul.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903653
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information