Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Kafr Qasim – Ihud Bnei Shfaram 17 maj 2024 | Topptipset tips för Liga Leumit

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga Leumit Israel

En Liga Leumit match mellan Kafr Qasim och Ihud Bnei Shfaram kommer att spelas på fredag den 17 maj 2024, kl 13:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Kafr Qasim – Ihud Bnei Shfaram 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Kafr Qasim – Ihud Bnei Shfaram kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion HaMoshava Stadium, i Petach-Tikva som har en kapacitet på 11500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Kafr Qasim – Ihud Bnei Shfaram 2023/2024

Kafr Qasim senaste match

Förra matchen spelades mot Hapoel Ramat Gan i Liga Leumit och slutade med 0-1. Kafr Qasim har en seger från förra omgången.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.70 på hemmalaget.

Ihud Bnei Shfaram senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en förlust i deras senaste match. En match i Liga Leumit, Ihud Bnei Shfaram mötte Hapoel Acre lag, och resultatet slutade med 2-5 för motståndarna.

Favoritskapet låg på dem men de lyckades ändån förlora matchen, oddset på att de skulle förlora var .

Kafr Qasim vs Ihud Bnei Shfaram h2h

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Liga Leumit den 2024-02-20. Kafr Qasim var det laget som drog längsta strået och vann med 1-2.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

De sista fem matcherna för Kafr Qasim har varit sólida insatser, medans Ihud Bnei Shfaram har varit med ojämna.

Kafr Qasim

Kafr Qasim har för närvarande 37 poäng och ligger på en 10. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Relegation Group, med resultat på 9 vinster, 10 oavgjorda och 11 förluster.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 2 poäng in den 6. omgången, med Hapoel Rishon LeZion som jagar de andra på en 11. plats.

Kafr Qasim som är placerade i mitten av ligatabellen i den Liga Leumit utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning svårigheter kommer att dra nytta av hemmaplan för att vinna.

Kafr Qasim analys

Kafr Qasim har släppt in flera mål än de har gjort efter 5 omgångar. Totalt har de släppt in 39 mål och gjort 31 mål.

Kafr Qasim brukar inte bekymra motståndarnas målvakt så mycket. Det genomsnittliga skottet på mål i matcherna är 3,27 och det tyder på att laget inte gör så många mål.

Med ett bollinnehav på 48,85% så brukar inte Kafr Qasims styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Kafr Qasim – Ihud Bnei Shfaram 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Kafr Qasim är mer offensiva än Ihud Bnei Shfaram, som har 2418 anfall mot 2273 för Ihud Bnei Shfaram, har gjort mål 31 gånger. I jämförelse, Ihud Bnei Shfaram konvertera till mål 27 gånger.

Bästa målskytt från Kafr Qasim

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Fadi Zidan. Kafr Qasim har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 10 mål denna säsong.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Ihud Bnei Shfaram

Ihud Bnei Shfaram har 14 poäng och ligger på 16. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Relegation Group, med resultaten 4 vinster, 4 oavgjorda och 22 förluster.

I den 6. omgången, har laget en liten nackdel med 10 poäng jämfört med Hapoel Afula som ligger straxt över på 15. plats.

Ihud Bnei Shfaram analys

Det senaste matchresultatet avslöjade att Ihud Bnei Shfaram har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

Det kan kosta dem segern genom att deras måleffektivitet bara ligger på 0,9 mål per match. Det gör saken inte bättre heller att de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Ihud Bnei Shfaram

C. Tchayi Tchamba har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 5 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Ihud Bnei Shfaram till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Kafr Qasim är Fadi Zidan, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Ihud Bnei Shfaram C. Tchayi Tchamba, han har gjort 5 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att Ihud Bnei Shfaram har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,4 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

Kafr Qasim har ett snitt på 13,2 gula kort per match när det gått 5 omgångar, Ihud Bnei Shfaram har ett snitt på 9,2. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 26,8 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Kafr Qasim – Ihud Bnei Shfaram speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Kafr Qasim – Ihud Bnei Shfaram?

Matchen kommer att spelas på fredag den 17 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Kafr Qasim – Ihud Bnei Shfaram?

Matchen kommer att spelas på HaMoshava Stadium i Petach-Tikva.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Leumit match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-2 resultat för Kafr Qasim.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19116148
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information