Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Kafr Qasim – Hapoel Rishon LeZion 07 september 2023 | Topptipset tips för Liga Leumit

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga Leumit Israel

Kafr Qasim och Hapoel Rishon LeZion är planerad att spelas på torsdag den 07 september 2023 i den Liga Leumit i Israel, titta på speltipsen mellan Kafr Qasim – Hapoel Rishon LeZion 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Kafr Qasim – Hapoel Rishon LeZion kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion HaMoshava Stadium, i Petach-Tikva som har en kapacitet på 11500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Kafr Qasim – Hapoel Rishon LeZion 2023/2024

Kafr Qasim fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Hapoel Ramat HaSharon i Liga Leumit och resultatet blev 0-3.

En ganska jämn match väntades, med oddet 3.00 på att hemmalaget skulle förlora.

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Liga Leumit, Hapoel Rishon LeZion mötte Ihud Bnei Shfaram lag, och resultatet slutade med 0-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.80).

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Den sista gången som dessa lag möttes i en Liga Leumit match var 2023-04-03, hänvisning till säsongen 2022/2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 1-1.

Kafr Qasim

Aktuell tabell

Kafr Qasim befinner sig på en 15. plats i tabellen och har fram till den 3. omgången spelat in 0 poäng.

Det blir Kafr Qasim andra hemmamatch den här säsongen. I sin första match förlorade de mot Hapoel Ramat HaSharon med resultatet 0-3.

Kafr Qasim analys

För närvarande, i Liga Leumit, har Kafr Qasim gjort 0 mål och släppt in 3, efter spelade 2 omgångar.

Hapoel Rishon LeZion

Aktuell tabell

Efter 3. omgången så ligger Hapoel Rishon LeZion på 7. plats i ligan och har vunnit 3 poäng på sina matcher så här långt den här säsongen.

Hapoel Rishon LeZion spelar på bortaplan för andra gången den här säsongen. De vannförsta matchen mot Ihud Bnei Shfaram med 0-1.

Hapoel Rishon LeZion analys

När det har gått 2 omgångar så står Hapoel Rishon LeZion på en positiv målskillnad. De har släppt in 0 mål och gjort 1 mål.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 3 per match.

Kafr Qasim är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Kafr Qasim i denna match.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen kan vara ett bra spelparameter så här i början av säsongen. I den senaste omgången gjorde Kafr Qasim inget mål och släppte in mål vid 0 möjligheter, Hapoel Rishon LeZion gjorde mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Kafr Qasim – Hapoel Rishon LeZion speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Kafr Qasim – Hapoel Rishon LeZion?

Matchen kommer att spelas på torsdag den 07 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Kafr Qasim – Hapoel Rishon LeZion?

Matchen kommer att spelas på HaMoshava Stadium i Petach-Tikva.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Leumit match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18843936
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information