Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Jong PSV – FC Emmen 09 februari 2024 | Topptipset tips för Eerste Divisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eerste Divisie Netherlands

Jong PSV och FC Emmen kommer att spela en match i Eerste Divisie på måndagen den fredag 09 februari 2024, kl 19:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Jong PSV – FC Emmen 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Jong PSV – FC Emmen kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Sportcomplex De Herdgang, i Eindhoven som har en kapacitet på 2500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Jong PSV – FC Emmen 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Eerste Divisie ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 3,07 det genomsnittliga målen denna säsong.

Jong PSV senaste match

Jong PSV kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot VVV-Venlo i Eerste Divisie och slutade 3-2. Laget leddes av W. Boessen och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.70 visade det också.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Muhlis Dagasan hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

FC Emmen senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Eerste Divisie, FC Emmen, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot FC Eindhoven med slutresultet blev 1-1.

Ett dåligt resultat speglar det höga oddset på (odd 3.80) för att vinna denna match.

Jong PSV vs FC Emmen h2h

FC Emmen var på en 3. plats i Eerste Divisie medans Jong PSV var på en 16. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. FC Emmen börjar matchen med en 4-3-3 uppställning, samma uppställning som Jong PSV använde i den matchen.

I en Eerste Divisie match den 2023-11-27, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-0 för FC Emmen.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Matchen kommer att dömmas av domaren J. Rozendal, assiseras av R. Kunst och J. van Westen.

Jong PSV

Eerste Divisie tabell

Med 21 poäng, 5 vinster, 13 förluster 6 oavgjorda, och en minus statistik, ligger Jong PSV inför denna match på 16. plats i Eerste Divisie.

Detta betyder att i den 25. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Jong Utrecht laget som är på den 17. plats.

Jong PSV analys

Jong PSV har totalt släppt in 53 och gjort 34 mål. De har alltså efter 24 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Jong PSV laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 55,5% för att kontrollera spelet.

Jong PSV är mer offensiva än FC Emmen, som har 2474 anfall mot 2370 för FC Emmen, har gjort mål 34 gånger. I jämförelse, FC Emmen konvertera till mål 33 gånger.

Bästa målskytt från Jong PSV

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Jason van Duiven. Anfallaren har gjort mål 6 i ligan och hjälpt Jong PSV att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

FC Emmen

Eerste Divisie tabell

FC Emmen kommer till denna match med 33 poäng, och är på 12. plats i Eerste Divisie, efter ha vunnit 9 matcher totalt och förlust 8 gånger, totalt sett 6 oavgjorda.

FC Emmen analys

Inför den andra omgången förbereder sig FC Emmen för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Bästa målgöraren för FC Emmen

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Jari Vlak som har utmärkt sig. Mittfältare har gjort mål 7 gånger i ligan och hjälpt FC Emmen undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Jong PSV är Jason van Duiven, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Emmen Jari Vlak, han har gjort 7 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom FC Emmen har ett snitt på 1,33 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 5,06 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,46 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Jong PSV är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från FC Emmen som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Jong PSV – FC Emmen speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Jong PSV – FC Emmen?

Matchen kommer att spelas på fredag den 09 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Jong PSV – FC Emmen?

Matchen kommer att spelas på Sportcomplex De Herdgang i Eindhoven.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eerste Divisie match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för FC Emmen.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855062
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information