Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips İstanbulspor – Pendikspor 04 november 2023 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

İstanbulspor och Pendikspor är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Super Lig i Turkey, titta på speltipsen mellan İstanbulspor – Pendikspor 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där İstanbulspor – Pendikspor kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Necmi Kadıoğlu Stadyumu, i Esenyurt som har en kapacitet på 7500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan İstanbulspor – Pendikspor 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,57 mål per spelad match.

İstanbulspor senaste match

Det var högt odds på dem för att vinna matchen, det visade även det höga oddset på (odd 5.50).

Pendikspor senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Super Lig, Pendikspor, som använde en 4-4-2 uppställning mot Fenerbahçe med slutresultet blev 0-5.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.30 visade det också.

İstanbulspor vs Pendikspor h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en 2. Lig: Beyaz match den 2016-03-06 2015/2016, resulterade i en vinst för Pendikspor med 1-0.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

İstanbulspor

Super Lig tabell

İstanbulspor har spelat in 5 poäng och ligger på 19. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 1 vinst, 6 förluster, plus 2 oavgjorda.

Pendikspor ligger strax ovanför på en 18. plats i den 11. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 2 poäng.

İstanbulspor analys

İstanbulspor har släppt in flera mål än de har gjort efter 10 omgångar. Totalt har de släppt in 15 mål och gjort 6 mål.

Resultaten de senaste matcherna visar att İstanbulspor har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

İstanbulspor har ett genomsnittligt bollinnhav på 46% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna İstanbulspor – Pendikspor 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Med en upptagen schemalagd, İstanbulspor kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med İstanbulspor och Pendikspor med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från İstanbulspor

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Emir Gültekin som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 2 mål för İstanbulspor denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Pendikspor

Super Lig tabell

Med 7 poäng vunna, är Pendikspor på 18. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 1 vinst mot 5 förluster plus 4 oavgjorda.

I den 11. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng jämfört med İstanbul Başakşehir som ligger straxt över på 17. plats.

Pendikspor analys

Pendikspor har än så länge släppt in 23 och gjort 10 mål. Efter 10 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

När lag inte skjuter så mycket så uteblir målen och så är det i Pendikspor fall. De har nämligen bara i genomsnitt 3,5 skott på mål per match och det är inte bra nog för att bevära motståndarnas målvakt.

De brukar inte göra mer än 1 mål per match. Det kan mycket väl leda till att de inte får med sig det resultatet som de önskar när de spelar på bortaplan.

Pendikspor är ett mer offensivt lag än İstanbulspor, de har 948 anfall mot 717 för İstanbulspor, har gjort 10 mål. I jämförelse, İstanbulspor som har gjort 6 mål.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Welinton presterade dåligt i lagets senaste match, mot Fenerbahçe. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Pendikspor till vinst.

Bästa målgöraren för Pendikspor

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Óscar Romero. Har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Pendikspor att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 3 av 3 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Med tanke på att Pendikspor har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 3,66 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,3 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

İstanbulspor – Pendikspor speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan İstanbulspor – Pendikspor?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar İstanbulspor – Pendikspor?

Matchen kommer att spelas på Necmi Kadıoğlu Stadyumu i Esenyurt.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en 2. Lig: Beyaz match, i säsongen 2015/2016, och slutade med 1-0 resultat för Pendikspor.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903642
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information