Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips İstanbul Başakşehir – Beşiktaş 04 april 2024 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

En Super Lig match mellan İstanbul Başakşehir och Beşiktaş kommer att spelas på torsdag den 04 april 2024, kl 17:30h (UTC), titta på speltipsen mellan İstanbul Başakşehir – Beşiktaş 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där İstanbul Başakşehir – Beşiktaş kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, i İstanbul som har en kapacitet på 17319 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan İstanbul Başakşehir – Beşiktaş 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,73 mål per spelad match.

İstanbul Başakşehir senaste match

İstanbul Başakşehir fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Kocaelispor i Club Friendlies 2 och resultatet blev 5-2.

Med tanke på att oddset är så visar det att de är favoriter i denna match.

Beşiktaş senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Club Friendlies 1, Beşiktaş mötte Fatih Karagümrük lag, och resultatet slutade med 1-1.

İstanbul Başakşehir vs Beşiktaş h2h

Senaste gången som İstanbul Başakşehir och Beşiktaş möttes var i Super Lig. İstanbul Başakşehir låg då på 18. plats och började med en 4-2-3-1 formation, medans Beşiktaş, som låg på en 6. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match den 2023-11-12 2023/2024, resulterade i en vinst för Beşiktaş med 1-0.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

İstanbul Başakşehir lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Beşiktaş.

Lag med deras unika styrka och mål.

Z. Küçük kommer att vara ansvarig för denna fotbollsmatch, medans M. Curbay och E. Bayık kommer att assistera honom.

İstanbul Başakşehir

Super Lig tabell

Hemmalaget ligger på 6. plats i ligan med 42 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 12 vinster, 12 förluster och, 6 oavgjorda.

Detta betyder, i den 31. omgången, har laget samma poäng, och Rizespor laget är precis bakom på en 7. plats.

İstanbul Başakşehir analys

Med totalt 38 gjorda mål och 35 insläppta mål. Ligger İstanbul Başakşehir på en positiv målskillnad efter 30 omgångar.

Efter att ha vunnit 4 matcher på bortaplan jämfört med att spela matcher på hemmaplan som har gett dem resultaten 8 vinster, 5 förluster och 2 oavgjorda. Detta bevisar att laget är mycket starkare när de spelar på sin hemmaplan.

Bästa målskytt från İstanbul Başakşehir

Krzysztof Piątek har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 13 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda İstanbul Başakşehir till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Beşiktaş

Super Lig tabell

Beşiktaş har 46 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference Leauge kval, med resultaten 14 vinster, 4 oavgjorda och 12 förluster.

Beşiktaş analys

Laget har åstadkommit 40 mål framåt och släppt in 36 mål. Detta betyder att Beşiktaş har en positiv målskillnad efter 30 omgångar.

Inför den andra omgången förbereder sig Beşiktaş för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,7 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Super Lig.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 56,53% som Beşiktaş laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Beşiktaş är ett mer offensivt lag än İstanbul Başakşehir, de har 3528 anfall mot 2838 för İstanbul Başakşehir, har gjort 40 mål. I jämförelse, İstanbul Başakşehir som har gjort 38 mål.

Bästa målgöraren för Beşiktaş

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Semih Kılıçsoy som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 9 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Beşiktaş har nått i flera matcher.

Historiska information: Beşiktaş

Beşiktaş laget är ett av de främsta lagen inom sporten, med 16 titlar vunna i ligans historia. Meritlistan som laget har kommer att påverka slutresultatet av matchen och det skulle inte vara första gången laget lyckas att förvåna sina motståndare med en vinst trots att de är i dåligt skick.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Beşiktaş, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden İstanbul Başakşehir som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 2.1.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i İstanbul Başakşehir är Krzysztof Piątek, som redan har gjort 13 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Beşiktaş Semih Kılıçsoy, han har gjort 9 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Beşiktaş har ett snitt på 1,27 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,94 hörnor.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,6 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att İstanbul Başakşehir är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, till skillnad från Beşiktaş som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

İstanbul Başakşehir – Beşiktaş speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan İstanbul Başakşehir – Beşiktaş?

Matchen kommer att spelas på torsdag den 04 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar İstanbul Başakşehir – Beşiktaş?

Matchen kommer att spelas på Başakşehir Fatih Terim Stadyumu i İstanbul.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för Beşiktaş.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903848
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information