Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Iran – Uzbekistan 11 juni 2024 | Topptipset tips för WC Qualification Asia

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Iran och Uzbekistan kommer att spela en match i WC Qualification Asia på måndagen den tisdag 11 juni 2024, kl 17:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Iran – Uzbekistan 2026 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Iran – Uzbekistan kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Azadi Stadium, i Teheran som har en kapacitet på 20000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Iran – Uzbekistan 2026

I den nuvarande upplagan av WC Qualification Asia, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,99, nu är det ett snitt på 3,13 per match.

Iran senaste match

Iran fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Hong Kong i WC Qualification Asia och resultatet blev 2-4. De ställde upp med en 4-4-2 uppställning och leddes av A. Ghalenoei.

Oddset på 1.09 bekräftar att de är favoriter.

Uzbekistan senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i WC Qualification Asia, Uzbekistan, som använde en 3-4-3 uppställning mot Turkmenistan med slutresultet blev 3-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.07.

Iran vs Uzbekistan h2h

Senast dessa lag möttes i WC Qualification Asia, i låg Iran på en 1. plats medans Uzbekistan var på en 2. plats. Iran började med en 4-3-3 uppställning medans Uzbekistan startade med en 4-2-3-1 uppställning.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad WC Qualification Asia match under säsongen 2026 och slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Iran

WC Qualification Asia tabell

Iran har för närvarande 13 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Next Round, med resultat på 4 vinster, 1 oavgjort och 0 förluster.

Detta betyder att i den 6. omgången har laget ingen fördel i relation till Uzbekistan laget som är på den 2. plats.

Iran analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld med förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning i deras sista match. Låt oss ta en titt på hur den sista omgången påverkar Iran och deras position i ligatabellen.

Med totalt 16 gjorda mål och 4 insläppta mål. Ligger Iran på en positiv målskillnad efter 5 omgångar.

För att kontrollera spelet försöket ofta Iran laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 56,6%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Bästa målskytt från Iran

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Mehdi Taremi som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 5 den här säsongen och har hjälpt Iran få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Uzbekistan

WC Qualification Asia tabell

Uzbekistan har 13 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Next Round, med resultaten 4 vinster, 1 oavgjort och 0 förluster.

Laget har ingen nackdel mot Iran som ligger på plats 1 i den 6. omgången och har samma antal poäng.

Uzbekistan analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna kritiska fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Uzbekistan och deras position i ligatabellen.

Inför den andra omgången förbereder sig Uzbekistan för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 6,6 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i WC Qualification Asia som vill hålla sig till bra insatser!

När Uzbekistan spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 2 vinster, 0 förluster och 0 oavgjorda i WC Qualification Asia.

Bästa målgöraren för Uzbekistan

Oston Urunov har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 3 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda Uzbekistan till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Iran är Mehdi Taremi, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Uzbekistan Oston Urunov, han har gjort 3 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Eftersom Uzbekistan har ett snitt på 2,5 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,9 hörnor per match.

Uzbekistan är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 8 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Uzbekistan i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,6 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Iran – Uzbekistan speltips 2026: FAQ

När spelas matchen mellan Iran – Uzbekistan?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Iran – Uzbekistan?

Matchen kommer att spelas på Azadi Stadium i Teheran.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match, i säsongen 2026, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18944461
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information