Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Internacional – Delfin 09 juni 2024 | Topptipset tips för Copa Sudamericana

Få senaste uppdateringarna från Betarena

copa_sud_americana

En Copa Sudamericana match mellan Internacional och Delfin kommer att spelas på söndag den 09 juni 2024, kl 00:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Internacional – Delfin 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Internacional – Delfin kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Estádio Alfredo Jaconi, i Caxias do Sul som har en kapacitet på 30519 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Internacional – Delfin 2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Copa Sudamericana ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,6 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,51 det genomsnittliga målen denna säsong.

Internacional senaste match

Internacional fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Real Tomayapo i Copa Sudamericana och resultatet blev 0-2. De ställde upp med en 4-1-3-2 uppställning och leddes av E. Coudet.

Oddset på 1.25 bekräftar att de är favoriter.

Delfin senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Liga Pro, Delfin, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Cumbaya med slutresultet blev 1-0.

Denna förlust väntade de sig inte. De var favoriterna men förlorade, där oddsen i matchen var 6.00.

Internacional vs Delfin h2h

Senast dessa lag möttes i Copa Sudamericana, i låg Internacional på en 3. plats medans Delfin var på en 2. plats. Internacional började med en 4-2-3-1 uppställning medans Delfin startade med en 4-4-2 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Copa Sudamericana match den 2024-04-26, hänvisar till säsongen 2024, vilket slutade med en vinst för Internacional med 1-2.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Internacional lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Delfin.

Internacional

Copa Sudamericana tabell

Hemmalaget ligger på 3. plats i ligan med 8 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 2 vinster, 1 förlust och, 2 oavgjorda.

Inför den 5. omgången, har laget samma poäng till Delfin som ligger strax ovanför på 2. plats.

Internacional analys

När det har spelats 4 omgångar i Copa Sudamericana, har Internacional totalt 5 gjorda mål och 3 insläppta mål.

Internacional har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

För att kontrollera spelet, försöker Internacional laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 72,6%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Bästa målskytt från Internacional

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Rafael Santos Borré som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 2 den här säsongen och har hjälpt Internacional få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Delfin

Copa Sudamericana tabell

Delfin kommer till denna match med 8 poäng, och är på 2. plats i Copa Sudamericana, efter ha vunnit dubbelt totalt och förlust 1 gång, totalt sett 2 oavgjorda.

Detta betyder att i den 5. omgången har laget ingen fördel i relation till Internacional laget som är på den 3. plats.

Delfin analys

Efter 4 omgångar har Delfin en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 5 mål och släppt in 2 mål.

Inför den andra omgången förbereder sig Delfin för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 7 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Copa Sudamericana som vill hålla sig till bra insatser!

Eftersom Delfin har en resultatrad på 1 vinst, 0 förluster och 1 oavgjort när de spelar borta i Copa Sudamericana, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Bästa målgöraren för Delfin

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills José Angulo. Har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Delfin att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Internacional 0,5 och bortalaget Delfin 5 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 6,1 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Internacional är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 8,2 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Internacional i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,25 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Internacional – Delfin speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Internacional – Delfin?

Matchen kommer att spelas på söndag den 09 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Internacional – Delfin?

Matchen kommer att spelas på Estádio Alfredo Jaconi i Caxias do Sul.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Copa Sudamericana match, i säsongen 2024, och slutade med 1-2 resultat för Internacional.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19104547
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information