Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips IFK Göteborg – AIK 06 november 2023 | Topptipset tips för Allsvenskan

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Allsvenskan_sweden

IFK Göteborg och AIK är planerad att spelas på måndag den 06 november 2023 i den Allsvenskan i Sweden, titta på speltipsen mellan IFK Göteborg – AIK 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där IFK Göteborg – AIK kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Gamla Ullevi, i Gothenburg som har en kapacitet på 18800 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan IFK Göteborg – AIK 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Allsvenskan ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,73 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,76 det genomsnittliga målen denna säsong.

IFK Göteborg senaste match

IFK Göteborg fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Elfsborg i Allsvenskan och resultatet blev 1-2. De ställde upp med en 4-3-3 uppställning och leddes av J. Askou.

Oddset på 2.30 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Oscar Wendt misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

AIK senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Allsvenskan, AIK, som använde en 4-4-2 uppställning mot Halmstad med slutresultet blev 1-1.

Ett dåligt resultat speglar det höga oddset på (odd 3.60) för att vinna denna match.

IFK Göteborg vs AIK h2h

Senast dessa två laget möttes, låg AIK på en 14. plats i Allsvenskan och IFK Göteborg på en 13. plats. AIK startar med en 3-5-2 uppställning, medans IFK Göteborg mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Deras senaste Allsvenskan match 2023 som spelades den 2023-05-15 slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

AIK har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för IFK Göteborg är det tvärtom.

IFK Göteborg

Allsvenskan tabell

IFK Göteborg kommer till spel i denna match med 30 poäng och ligger på en 13. plats i Allsvenskan, med minus statistik, förlorat 12 matcher totalt och vunnit endast 7, har totalt 9 oavgjorda.

Inför den 29. omgången, har laget en liten nackdel med 2 poäng till skillnad från Halmstad som ligger strax ovanför, på 12. plats.

IFK Göteborg laget kommer till denna match med en rad 3 förluster i Allsvenskan som har påverkat lagets moral.

IFK Göteborg analys

Än så länge har IFK Göteborg gjort 30 mål och släppt in 35 mål. Detta efter 28 omgångar.

Med ett bollinnehav på 45,43% så brukar inte IFK Göteborgs styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen IFK Göteborg – AIK 2023 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Bästa målskytt från IFK Göteborg

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Marcus Berg som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 7 den här säsongen och har hjälpt IFK Göteborg få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data IFK Göteborg

IFK Göteborg laget är ett av de stora namnen i sporten, med 18 titlar vunna i ligans historia. Deras erfarenhet kommer att påverka utgången för slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överaska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

AIK

Allsvenskan tabell

AIK kommer till denna match med 32 poäng, och är på 11. plats i Allsvenskan, efter ha vunnit 8 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 8 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Halmstad laget som ligger på plats 12 i den 29. omgången och båda har samma poäng.

AIK analys

Antal skott på mål för AIK laget i ligan är inte det bästa. Det är bara 4,32 per match. Detta brukar vara en bra indikation på att laget inte gör speciellt många mål eller ger motståndar målvakten speciellt mycket problem.

Bästa målgöraren för AIK

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Ioannis Pittas. Har gjort mål 6 gånger den här säsongen och har hjälpt AIK att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i IFK Göteborg är Marcus Berg, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i AIK Ioannis Pittas, han har gjort 6 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom AIK har ett snitt på 0,86 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,62 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

IFK Göteborg är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,21 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för IFK Göteborg i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,29 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

I matcher som dessa är spelarna oftast nervösa ibland till och med aggressiva på grund av spänningen som denna rivalitet innebär. Därför kan ett bra spel vara att matchen kommer att ha över genomsnittet på antal kort och att minst ett rött kort kommer att delas ut.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

IFK Göteborg – AIK speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan IFK Göteborg – AIK?

Matchen kommer att spelas på måndag den 06 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar IFK Göteborg – AIK?

Matchen kommer att spelas på Gamla Ullevi i Gothenburg.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Allsvenskan match, i säsongen 2023, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18742374
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information