Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hull City – Millwall 03 februari 2024 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

En Championship match mellan Hull City och Millwall kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Hull City – Millwall 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hull City – Millwall kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion The A2B Stadium, i Worthing som har en kapacitet på 4000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Hull City – Millwall 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,74 per match.

Hull City senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-4-2 uppställning. Hull City har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av A. Dawson och Matchen spelades mot Sunderland i Championship och slutade med 0-1.

Oddset på 4.50 visade vilka underdogs de var. Så det blev en riktigt skräll i denna match!

En nyckelspelare i vinsten för Hull City, Jason Lokilo var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Millwall senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Millwall, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Preston North End med slutresultet blev 1-1.

Resultatet blev oavgjort i denna jämna match, oddset slutade på 3.00.

Hull City vs Millwall h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Millwall på en 15. plats i Championship och Hull City på en 10. plats. Millwall startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans Hull City mönstrar en 3-4-3 uppställning.

Deras senaste Championship match 2023/2024 som spelades den 2023-10-07 slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Hull City

Championship tabell

Hemmalaget ligger på 8. plats i ligan med 42 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 12 vinster, 10 förluster och, 6 oavgjorda.

Med en 1 poäng fördel har lag som ligger på position 9 över Norwich City i den 30. omgången. Det har 1 poäng mindre än Sunderland som är på 7. plats.

Placerade i mitten av tabellen in den Championship, har Hull City inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Fastän detta kommer laget att dra nytta av sin hemmafördel för att vinna.

Hull City analys

Efter 29 omgångar i Championship, släppt in 38 och gjort 42 mål.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Hull City laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 54,79% för att kontrollera spelet.

Bästa målskytt från Hull City

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Aaron Connolly. Hull City har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 8 mål denna säsong.

Millwall

Championship tabell

Millwall kommer till denna match med 33 poäng, och är på 16. plats i Championship, efter ha vunnit 8 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 9 oavgjorda.

Millwall analys

Bästa målgöraren för Millwall

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Zian Flemming som har utmärkt sig. Mittfältare har gjort mål 5 gånger i ligan och hjälpt Millwall undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hull City är Aaron Connolly, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Millwall Zian Flemming, han har gjort 5 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att Millwall har ett snitt på 1,14 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,78 hörnor.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,52 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hull City – Millwall speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hull City – Millwall?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Hull City – Millwall?

Matchen kommer att spelas på The A2B Stadium i Worthing.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847088
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information