Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Huesca – Levante 02 juni 2024 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Huesca och Levante kommer att spela en match i La Liga 2 på måndagen den söndag 02 juni 2024, kl 14:15h (UTC), titta på speltipsen mellan Huesca – Levante 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Huesca – Levante kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio El Alcoraz, i Huesca som har en kapacitet på 5500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Huesca – Levante 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,25 per match.

Huesca senaste match

Huesca kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot FC Cartagena i La Liga 2 och slutade 0-2. Laget leddes av A. Hidalgo Morilla och de spelade med en 5-4-1 uppställning.

Hemmalaget har ett odds på 2.10, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Samuel Obeng sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Huesca till seger.

Levante senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Levante, som använde en 4-4-2 uppställning mot Alcorcón med slutresultet blev 2-2.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 3.80) var ett dåligt resultat.

Huesca vs Levante h2h

Senaste gången som Huesca och Levante möttes var i La Liga 2. Huesca låg då på 19. plats och började med en 4-3-3 formation, medans Levante, som låg på en 12. plats, använde sig av en 4-4-2 taktik.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en La Liga 2 den 2023-12-17. Levante var det laget som drog längsta strået och vann med 2-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

De sista fem matcherna för Huesca har varit sólida insatser, medans Levante har varit med ojämna.

Huesca

La Liga 2 tabell

Hur som helst så kommer Huesca till matchen med 48 poäng och ligger på 17. plats i La Liga 2, laget har minus statistik med 15 förlorade matcher, vunna 11, och oavgjorda 15.

Inför den 42. omgången rankas lagen ovanför Mirandés med en fördel på 2 poäng vilket är just under målramen på plats 18, och med 2 poäng mindre än Eldense som är på 16. plats.

Huesca analys

Eftersom det här är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Huesca och deras position i ligatabellen.

Huesca har totalt gjort 36 mål och släppt in 33 mål. Efter 41 omgångar har de en positiv målskillnad.

De senaste matcherna har avslöjat att Huesca har svårt att göra mål, vilket kan bero på deras ineffektivitet i att skapa målchanser.

dens genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 44,8%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Huesca – Levante 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Bästa målskytt från Huesca

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Samuel Obeng som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 6 den här säsongen och har hjälpt Huesca få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Levante

La Liga 2 tabell

Levante kommer till denna match med 58 poäng, och är på 10. plats i La Liga 2, efter ha vunnit 13 matcher totalt och förlust 9 gånger, totalt sett 19 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 42. omgången, med Burgos som jagar de andra på en 11. plats.

Levante analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Levante och deras position i ligatabellen.

Inför den andra omgången förbereder sig Levante för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,2 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Levante är ett mer offensivt lag än Huesca, de har 4267 anfall mot 3837 för Huesca, har gjort 49 mål. I jämförelse, Huesca som har gjort 36 mål.

Bästa målgöraren för Levante

Mohamed Bouldini har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 8 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Levante till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Huesca är Samuel Obeng, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Levante Mohamed Bouldini, han har gjort 8 mål.

Levante har släppt in 17 bortamål på 20 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Levante kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-1, något att tänka på.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Huesca 0,85 och bortalaget Levante 0,9 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,9 hörnor per match.

Spel på kort

Huesca har ett snitt på 2,5 gula kort per match när det gått 41 omgångar, Levante har ett snitt på 2,1. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,71 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 4. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Huesca – Levante speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Huesca – Levante?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Huesca – Levante?

Matchen kommer att spelas på Estadio El Alcoraz i Huesca.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Levante.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18856266
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information