Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Huesca – Alcorcón 03 februari 2024 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Huesca och Alcorcón är planerad att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:15h (UTC), i den La Liga 2 i Spain, titta på speltipsen mellan Huesca – Alcorcón 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Huesca – Alcorcón kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio El Alcoraz, i Huesca som har en kapacitet på 5500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Huesca – Alcorcón 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,35 per match.

Huesca senaste match

Huesca kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Villarreal II i La Liga 2 och slutade 1-1. Laget leddes av A. Hidalgo Morilla och de spelade med en 3-4-3 uppställning.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.00.

Huesca kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Hugo Vallejo stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

Alcorcón senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Alcorcón, som använde en 4-3-3 uppställning mot Real Zaragoza med slutresultet blev 0-0.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 2.88.

Huesca vs Alcorcón h2h

Alcorcón var på en 19. plats i La Liga 2 medans Huesca var på en 20. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Alcorcón börjar matchen med en 4-4-2 uppställning, samma uppställning som Huesca använde i den matchen.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en La Liga 2 den 2023-09-23. Huesca var det laget som drog längsta strået och vann med 0-2.

Alcorcón har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Huesca är det tvärtom.

Huesca

La Liga 2 tabell

Huesca har spelat in 24 poäng och ligger på 19. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 5 vinster, 10 förluster, plus 9 oavgjorda.

Detta betyder att i den 25. omgången har laget ingen fördel i relation till FC Cartagena laget som är på den 20. plats.

Huesca analys

Efter 24 omgångar, har Huesca släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 22 mål än så länge och gjort 19 mål.

Huesca har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

I ligan har Huescas 43,33% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen Huesca – Alcorcón 2023/2024 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Bästa målskytt från Huesca

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Samuel Obeng som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 4 mål för Huesca denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Alcorcón

La Liga 2 tabell

Alcorcón kommer till denna match med 25 poäng, och är på 18. plats i La Liga 2, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 11 gånger, totalt sett 7 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Villarreal II som ligger på plats 17 i den 25. omgången och har samma antal poäng.

Alcorcón analys

Det senaste matchresultatet avslöjade att Alcorcón har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

Inför den andra omgången förbereder sig Alcorcón för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,38 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

De brukar inte göra mer än 0,83 mål per match. Det kan mycket väl leda till att de inte får med sig det resultatet som de önskar när de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Alcorcón

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Dyego Sousa. Har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Alcorcón att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Huesca är Samuel Obeng, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Alcorcón Dyego Sousa, han har gjort 5 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Alcorcón har ett snitt på 1,08 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 3,82 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,12 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Alcorcón är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Huesca som fick bara rött kort 3 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Huesca – Alcorcón speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Huesca – Alcorcón?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Huesca – Alcorcón?

Matchen kommer att spelas på Estadio El Alcoraz i Huesca.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-2 resultat för Huesca.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855878
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information