Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hong Kong – Iran 06 juni 2024 | Topptipset tips för WC Qualification Asia

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Hong Kong och Iran är planerad att spelas på torsdag den 06 juni 2024, kl 12:00h (UTC), i den WC Qualification Asia i World, titta på speltipsen mellan Hong Kong – Iran 2026 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hong Kong – Iran kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Hong Kong Stadium, i Hong Kong som har en kapacitet på 6769 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Hong Kong – Iran 2026

I den nuvarande upplagan av WC Qualification Asia, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,99, nu är det ett snitt på 3,24 per match.

Hong Kong senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-1-2 uppställning. Hong Kong har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av J. Andersen och Matchen spelades mot Uzbekistan i WC Qualification Asia och slutade med 3-0.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.06.

Iran senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i WC Qualification Asia, Iran, som använde en 4-4-2 uppställning mot Turkmenistan med slutresultet blev 0-1.

1.10 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Hong Kong vs Iran h2h

Hong Kong var på en 4. plats i Asian Cup medans Iran var på en 2. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Hong Kong börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Iran använde i den matchen.

I en Asian Cup match den 2024-01-19, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 0-1 för Iran.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Iran har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Hong Kong.

Hong Kong

WC Qualification Asia tabell

Hong Kong kommer till spel i denna match med 1 poäng och ligger på en 4. plats i WC Qualification Asia, med minus statistik, förlorat 3 matcher totalt och har inga vinster, har totalt 1 oavgjort.

Inför den 5. omgången, har laget samma poäng som Turkmenistan som ockuperar plats 3.

Hong Kong analys

Med en positiv målskillnad för Hong Kong, på 4 gjorda mål och 2 insläppta mål på 4 omgångar.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i WC Qualification Asia, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Bästa målskytt från Hong Kong

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Michael Udebuluzor. Anfallaren har gjort mål 2 i ligan och hjälpt Hong Kong att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Iran

WC Qualification Asia tabell

Iran har 10 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Next Round, med resultaten 3 vinster, 1 oavgjort och 0 förluster.

Iran analys

Iran är efter 4 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 12 mål framåt och 2 har de släppt in.

Iran är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 2 vinster i WC Qualification Asia.

Det är ett top 5-lag i WC Qualification Asia som vill hålla sig till bra insatser!

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis Iran laget ett genomsnittligt bollinnehav på 56% för att försöka kontrollera matchen.

Med en resultatrad på 1 vinst, 0 förluster och 1 oavgjort i WC Qualification Asia, när Iran spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Iran är ett mer offensivt lag än Hong Kong, de har 334 anfall mot 225 för Hong Kong, har gjort 12 mål. I jämförelse, Hong Kong som har gjort 4 mål.

Bästa målgöraren för Iran

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Sardar Azmoun som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Iran undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Iran har släppt in 2 bortamål på 2 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Iran kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 0-1, något att tänka på.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 15-30 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Iran leder i första halvlek av matchen och gör mål 7 gånger i de första 45 minuterna av matchen.

Iran släppte ofta in mål i andra halvlek. Efter att ha släppt in 2 mål i sista 45 minuterna, har de skapat ett bra spelalternativ för denna match.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Iran har ett snitt på 1,5 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Iran oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 5,75 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Hong Kong är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 8 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Hong Kong i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Hong Kong – Iran speltips 2026: FAQ

När spelas matchen mellan Hong Kong – Iran?

Matchen kommer att spelas på torsdag den 06 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Hong Kong – Iran?

Matchen kommer att spelas på Hong Kong Stadium i Hong Kong.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Asian Cup match, i säsongen 2023, och slutade med 0-1 resultat för Iran.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 15-30 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18944460
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information