Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hertha BSC – Karlsruher SC 11 november 2023 | Topptipset tips för 2. Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

2_liga_bundesliga

Hertha BSC och Karlsruher SC kommer att spela en match i 2. Bundesliga på måndagen den lördag 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Hertha BSC – Karlsruher SC 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hertha BSC – Karlsruher SC kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Olympiastadion Berlin, i Berlin som har en kapacitet på 22012 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Hertha BSC – Karlsruher SC 2023/2024

I den nuvarande upplagan av 2. Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,94, nu är det ett snitt på 3,13 per match.

Hertha BSC senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Hertha BSC har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av P. Dárdai och Matchen spelades mot Hansa Rostock i 2. Bundesliga och slutade med 0-0.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.60.

Hertha BSC kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Haris Tabaković stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

Karlsruher SC senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i 2. Bundesliga, Karlsruher SC, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot Paderborn med slutresultet blev 0-3.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 3.10 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

Hertha BSC vs Karlsruher SC h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en 2. Bundesliga match den 2011-02-13 2010/2011, resulterade i en vinst för Hertha BSC med 2-6.

De sista fem matcherna för Hertha BSC har varit sólida insatser, medans Karlsruher SC har varit med ojämna.

Hertha BSC

2. Bundesliga tabell

Hertha BSC kommer till spel i denna match med 16 poäng och ligger på en 12. plats i 2. Bundesliga, med minus statistik, förlorat 6 matcher totalt och vunnit endast 5, har totalt 1 oavgjort.

Laget har en liten nackdel med 2 poäng mot Nürnberg som ockuperar plats 11, är laget som startar den 13. omgången.

Hertha BSC analys

Hertha BSC har efter 12 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 22 gjorda mål och släppt in 20 stycken.

Hertha BSCs tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 46,67% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Hertha BSC – Karlsruher SC 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 3 vinster, 2 förluster och 0 oavgjorda.De har vunnit 2 matcher på bortaplan.

Bästa målskytt från Hertha BSC

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Haris Tabakovic. Anfallaren har gjort mål 9 i ligan och hjälpt Hertha BSC att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Karlsruher SC

2. Bundesliga tabell

Karlsruher SC har 12 poäng och ligger på 16. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Nedflyttnings slutspel, med resultaten 3 vinster, 3 oavgjorda och 6 förluster.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Schalke 04 som ockuperar plats 15, laget börjar den 13. omgången.

Karlsruher SC analys

Bästa målgöraren för Karlsruher SC

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Fabian Schleusener. Anfallaren har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt Karlsruher SC att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hertha BSC är Haris Tabakovic, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Karlsruher SC Fabian Schleusener, han har gjort 4 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Eftersom Karlsruher SC har ett snitt på 1,5 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,25 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,42 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Hertha BSC – Karlsruher SC speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hertha BSC – Karlsruher SC?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Hertha BSC – Karlsruher SC?

Matchen kommer att spelas på Olympiastadion Berlin i Berlin.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en 2. Bundesliga match, i säsongen 2010/2011, och slutade med 2-6 resultat för Hertha BSC.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18862993
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information