Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hermannstadt – Voluntari 08 augusti 2022 | Topptipset tips för Liga 1

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga 1 Romania

Hermannstadt och Voluntari kommer att spela en Liga 1 match i Romania under måndag 08 de augusti de 2022, titta på speltipsen mellan Hermannstadt – Voluntari 2022/2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hermannstadt – Voluntari kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla Stadionul Municipal Gaz Metan, i staden Mediaş som har en kapacitet på 7814 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Hermannstadt – Voluntari 2022/2023

Hermannstadt kommer från ett oavgjort resultat i förra matchen. Matchen spelades mot Botoşani i Liga 1 och slutade med 1-1. Laget leddes av M. Măldărăşanu och de spelade med en 4-3-3 uppställning.

Å andra sidan, motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades mot Liga 1, Voluntari, som använde en 3-4-1-2 uppställning mot UTA Arad med slutresultet 3-0.

Senaste gången som Hermannstadt och Voluntari möttes var i Liga 1. Hermannstadt låg då på 10. plats och började med en 4-4-1-1 formation, medans Voluntari, som låg på en 6. plats, använde sig av en 3-5-2 taktik.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga 1 match den 2021-05-02, hänvisar till säsongen 2020/2021, vilket slutade med en vinst för Hermannstadt med 0-1.

Hermannstadt

Aktuell tabell

För tillfället befinner sig Hermannstadt på 8. plats i ligan med 5 poäng fram till den 4. omgången.

Hermannstadt analys

Efter 3 omgångar har Hermannstadt en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 5 mål och släppt in 2 mål.

Om det genom nittliga antalet skott på mål av Hermannstadt är inte det bästa i ligan, lagets träffsäkerhet å andra sidan är utmärkt! et är bara 4 skott på mål per match, med ett snitt på 1,67 mål. Det betyder att 40% av skotten på mål hamnar i nätmaskorna.

Hermannstadts genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 49%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Hermannstadt – Voluntari 2022/2023, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Voluntari

Aktuell tabell

Voluntari är för närvarande på 3. plats i ligan efter 4. omgången, de har samlat ihop 6 poäng från deras matcher så här långt denna säsong.

Voluntari analys

För närvarande, i Liga 1, har Voluntari gjort 4 mål och släppt in 1, efter spelade 3 omgångar.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 2,66 per match.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen kan vara ett succespel så här i början av ligan. Hermannstadt gjorde 5 mål i sista omgången och släppte in mål vid 2 möjligheter, medan Voluntari gjorde mål 4 gånger och släppte inte in något mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hermannstadt – Voluntari speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan Hermannstadt – Voluntari?

Matchen kommer att spelas på måndag den 08 de augusti de 2022.

I vilken stadium och stad spelar Hermannstadt – Voluntari?

Matchen kommer att spelas på Stadionul Municipal Gaz Metan i Mediaş.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga 1 match, i säsongen 2020/2021, och slutade med 0-1 resultat för Hermannstadt.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 60-75 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18556274
Football Player
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information