Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hermannstadt – CFR Cluj 06 november 2023 | Topptipset tips för Liga 1

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga 1 Romania

En Liga 1 match mellan Hermannstadt och CFR Cluj kommer att spelas på måndag den 06 november 2023, titta på speltipsen mellan Hermannstadt – CFR Cluj 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hermannstadt – CFR Cluj kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadionul Municipal, i Sibiu som har en kapacitet på 8200 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Hermannstadt – CFR Cluj 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Liga 1, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,39, nu är det ett snitt på 2,71 per match.

Hermannstadt senaste match

Hermannstadt kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Progresul Pecica i Romania Cup och slutade 0-6.

Med tanke på att oddset är 1.25 så visar det att de är favoriter i denna match.

CFR Cluj senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Romania Cup, CFR Cluj mötte Universitatea Cluj lag, och resultatet slutade med 1-1.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.10.

Hermannstadt vs CFR Cluj h2h

CFR Cluj var på en 2. plats i Liga 1 medans Hermannstadt var på en 7. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. CFR Cluj börjar matchen med en 4-3-3 uppställning, samma uppställning som Hermannstadt använde i den matchen.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Liga 1 match den 2022-12-20 2022/2023, resulterade i en vinst för Hermannstadt med 0-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Hermannstadt

Liga 1 tabell

Hermannstadt har för närvarande 20 poäng och ligger på en 5. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 4 vinster, 8 oavgjorda och 2 förluster.

Vilket betyder att i 15. omgången, har laget över Petrolul 52 som ligger på plats 6, ingen fördel.

Hermannstadt analys

Hermannstadt har totalt gjort 22 mål och släppt in 15 mål. Efter 14 omgångar har de en positiv målskillnad.

Med ett bollinnehav på 48,57% så brukar inte Hermannstadts styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Hermannstadt – CFR Cluj 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit en gång på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 3 vinster mot 1 förlust och 3 oavgjorda.

Bästa målskytt från Hermannstadt

Daniel Paraschiv har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 6 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Hermannstadt till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

CFR Cluj

Liga 1 tabell

CFR Cluj har 30 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 9 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot FCSB som ligger på plats 1 i den 15. omgången.

CFR Cluj analys

Ett offensivt lag som CFR Cluj med genomsnittligt 4,93 kott på mål per match, så ökas givetvis chanserna att vinna.

Det är ett top 5-lag i Liga 1 som vill hålla sig till bra insatser!

När CFR Cluj spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 3 vinster, 2 förluster och 1 oavgjort i Liga 1.

CFR Cluj är ett mer offensivt lag än Hermannstadt, de har 1377 anfall mot 1296 för Hermannstadt, har gjort 28 mål. I jämförelse, så har Hermannstadt gjort 22 mål.

Med en upptagen schemalagd, CFR Cluj kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Hermannstadt och CFR Cluj med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för CFR Cluj

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Philip Otele. Anfallaren har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt CFR Cluj att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hermannstadt är Daniel Paraschiv, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i CFR Cluj Philip Otele, han har gjort 5 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att CFR Cluj har ett snitt på 2,17 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,9 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,79 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hermannstadt – CFR Cluj speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hermannstadt – CFR Cluj?

Matchen kommer att spelas på måndag den 06 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Hermannstadt – CFR Cluj?

Matchen kommer att spelas på Stadionul Municipal i Sibiu.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga 1 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-1 resultat för Hermannstadt.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18859571
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information