Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hermannstadt – Botoşani 19 april 2024 | Topptipset tips för Liga 1

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga 1 Romania

Matchen mellan Hermannstadt och Botoşani i Liga 1, Romania kommer att spelas på fredag den 19 april 2024, kl 14:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Hermannstadt – Botoşani 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hermannstadt – Botoşani kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadionul Municipal, i Sibiu som har en kapacitet på 8200 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Hermannstadt – Botoşani 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Liga 1, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,39, nu är det ett snitt på 2,54 per match.

Hermannstadt senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-4-2 uppställning. Hermannstadt har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av M. Măldărăşanu och Matchen spelades mot UTA Arad i Liga 1 och slutade med 1-3.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.70 på hemmalaget.

Botoşani senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Liga 1, Botoşani, som använde en 4-3-3 uppställning mot U Craiova 1948 med slutresultet blev 4-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.30).

Hermannstadt vs Botoşani h2h

Senast dessa lag möttes i Liga 1, i låg Botoşani på en 16. plats medans Hermannstadt var på en 9. plats. Botoşani började med en 5-4-1 uppställning medans Hermannstadt startade med en 4-4-2 uppställning.

I en Liga 1 match den 2024-01-28, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-0 för Hermannstadt.

Botoşani har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Hermannstadt.

Hermannstadt

Hemmalaget ligger på 8. plats i ligan med 40 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 9 vinster, 8 förluster och, 13 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför UTA Arad laget som ligger på plats 9 i den 5. omgången och båda har samma poäng.

Med en placering i mitten av tabellen i den Liga 1, har Hermannstadt inga ambitioner att nå högre upp och inga nedflyttnings hot. Trots det, kommer laget att försöka vinna med sin hemmafördel.

Hermannstadt analys

Hermannstadt har efter 4 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 36 gjorda mål och släppt in 31 stycken.

Med 4,23 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Hermannstadt så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Inför matchen Hermannstadt – Botoşani 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Hermannstadts har ett genomsnittligt bollinnehav på 46,27%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Att spela på hemmaplan har laget mer positiva resultat med 8 vinster, 1 förlust och 6 oavgjorda jämfört med de 1 match som de har vunnit på bortaplan.

Hermannstadt är mer offensiva än Botoşani, som har 2771 anfall mot 2649 för Botoşani, har gjort mål 36 gånger. I jämförelse, Botoşani konvertera till mål 30 gånger.

Bästa målskytt från Hermannstadt

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Daniel Paraschiv. Anfallaren har redan gjort 11 mål i ligan, varit extremt viktig för Hermannstadt, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Botoşani

Med 21 poäng vunna, är Botoşani på 16. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 15 förluster plus 12 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 7 poäng mot Voluntari som ligger på plats 15 i den 5. omgången.

Botoşani analys

Tack vare sin låga måleffektivitet och att de spelar på bortaplan kan kosta dem dyrt. De är ett lag med låg effektivitet och gör bara i genomsnitt 1 mål per match.

Bästa målgöraren för Botoşani

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Eduard Florescu som har utmärkt sig. Mittfältare har gjort mål 11 gånger i ligan och hjälpt Botoşani undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hermannstadt är Daniel Paraschiv, som redan har gjort 11 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Botoşani Eduard Florescu, han har gjort 11 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Med tanke på att Botoşani har ett snitt på 1,07 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,23 hörnor.

Spel på kort

Hermannstadt har ett snitt på 10,8 gula kort per match när det gått 4 omgångar, Botoşani har ett snitt på 16. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 33,5 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Botoşani är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Hermannstadt som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hermannstadt – Botoşani speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hermannstadt – Botoşani?

Matchen kommer att spelas på fredag den 19 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Hermannstadt – Botoşani?

Matchen kommer att spelas på Stadionul Municipal i Sibiu.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga 1 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Hermannstadt.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19100928
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information