Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Heidenheim – VfB Stuttgart 05 november 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

Matchen mellan Heidenheim och VfB Stuttgart i Bundesliga, Germany kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Heidenheim – VfB Stuttgart 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Heidenheim – VfB Stuttgart kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Voith-Arena, i Heidenheim an der Brenz som har en kapacitet på 15000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Heidenheim – VfB Stuttgart 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,17, nu är det ett snitt på 3,67 per match.

Heidenheim senaste match

Heidenheim kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Borussia Mönchengladbach i DFB Pokal och slutade 3-1. Laget leddes av F. Schmidt och de spelade med en 4-1-3-2 uppställning.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.60.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Patrick Mainka hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

VfB Stuttgart senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i DFB Pokal, VfB Stuttgart, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot FC Union Berlin med slutresultet blev 1-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.60.

Heidenheim vs VfB Stuttgart h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 1 match den 2020-11-13, hänvisar till säsongen 2020, vilket slutade med en vinst för VfB Stuttgart med 1-0.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

VfB Stuttgart insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Heidenheim.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Heidenheim

Bundesliga tabell

Heidenheim kommer till spel i denna match med 7 poäng och ligger på en 13. plats i Bundesliga, med minus statistik, förlorat 6 matcher totalt och vunnit endast 2, har totalt 1 oavgjort.

Vilket betyder att i 10. omgången, har laget över Darmstadt 98 som ligger på plats 14, ingen fördel.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 3 förluster i Bundesliga, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Heidenheim analys

Än så länge har Heidenheim gjort 13 mål och släppt in 22 mål. Detta efter 9 omgångar.

Heidenheims har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 44,56% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Heidenheim – VfB Stuttgart 2023/2024.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Tim Siersleben presterade dåligt i lagets senaste match, mot Borussia Mönchengladbach. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Heidenheim till vinst.

Bästa målskytt från Heidenheim

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Eren Dinkci. Anfallaren har redan gjort 5 mål i ligan, varit extremt viktig för Heidenheim, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

VfB Stuttgart

Bundesliga tabell

VfB Stuttgart har 21 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League, med resultaten 7 vinster, 0 oavgjorda och 2 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Borussia Dortmund laget som ligger på plats 4 i den 10. omgången och båda har samma poäng.

VfB Stuttgart analys

9 omgångar har spelats och då har VfB Stuttgart gjort 27 mål och släppt in 11, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Med ett genomsnitt på 7 skjutna skott per match antar vi att VfB Stuttgart är ett offensivt lag, offensiva lag ökar oftast sina chanser att vinna.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Bundesliga.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker VfB Stuttgart laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 58,33%.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget VfB Stuttgart, med resultat på 3 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda i Bundesliga.

VfB Stuttgart är ett mer offensivt lag än Heidenheim, de har 1091 anfall mot 901 för Heidenheim, har gjort 27 mål. I jämförelse, Heidenheim som har gjort 13 mål.

Bästa målgöraren för VfB Stuttgart

Sehrou Guirassy har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 14 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda VfB Stuttgart till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Heidenheim är Eren Dinkci, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i VfB Stuttgart Sehrou Guirassy, han har gjort 14 mål.

VfB Stuttgart har släppt in 6 bortamål på 4 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att VfB Stuttgart kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-0, något att tänka på.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom VfB Stuttgart generellt inte släpper in några mål som bortalag. VfB Stuttgart har ett snitt på 2,25 mål per match när de spelar borta.

Speltips med handikapp

Det är uppenbart att VfB Stuttgart är stora favoriter i denna match. Skillnaden mellan lagen är stor, och det borde spegla slutresultatet. Därför kan en bra satsning på denna match vara på Asian handicap på -1,5 i favör för bortalaget.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 5,28 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Heidenheim är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,22 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Heidenheim i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Heidenheim – VfB Stuttgart speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Heidenheim – VfB Stuttgart?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Heidenheim – VfB Stuttgart?

Matchen kommer att spelas på Voith-Arena i Heidenheim an der Brenz.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 1 match, i säsongen 2020, och slutade med 1-0 resultat för VfB Stuttgart.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863278
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information