Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Haugesund – Bodø / Glimt 02 juni 2024 | Topptipset tips för Eliteserien

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eliteserien_Norway

En Eliteserien match mellan Haugesund och Bodø / Glimt kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024, kl 15:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Haugesund – Bodø / Glimt 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Haugesund – Bodø / Glimt kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Haugesund Stadion, i Haugesund som har en kapacitet på 8754 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Haugesund – Bodø / Glimt 2024

Det har gjort mindre mål i Eliteserien än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,12 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,83 mål per spelad match.

Haugesund senaste match

Haugesund kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Sandefjord i Eliteserien och slutade 2-1. Laget leddes av S. Manoharan och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.15 på hemmalaget.

En nyckelspelare i vinsten för Haugesund, Sory Diarra var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Bodø / Glimt senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Eliteserien, Bodø / Glimt, som använde en 4-3-3 uppställning mot Sandefjord med slutresultet blev 1-1.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 6.00) var ett dåligt resultat.

Haugesund vs Bodø / Glimt h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Haugesund på en 11. plats i Eliteserien och Bodø / Glimt på en 1. plats. Haugesund startar med en 3-5-2 uppställning, medans Bodø / Glimt mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eliteserien match den 2023-08-20, hänvisar till säsongen 2023, vilket slutade med en vinst för Bodø / Glimt med 1-3.

Lag med deras unika styrka och mål.

Haugesund

Eliteserien tabell

Haugesund har 13 poäng och är på 9. plats i Eliteserien i Norway. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 5 förluster, 4 vinster och 1 oavgjort.

Rosenborg ligger strax ovanför på en 8. plats i den 11. omgången, med samma antal poäng.

Med inga mål att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer Haugesund som ligger i mitten av tabellen i Eliteserien i Norway, kommer att bruka sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

Haugesund analys

Med totalt 14 insläppta mål och 10 gjorda mål, för Haugesund i Eliteserien, efter 10 omgångar.

Bästa målskytt från Haugesund

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Sory Ibrahim Diarra. Har gjort mål 3 denna säsong och har hjälpt Haugesund till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Bodø / Glimt

Eliteserien tabell

Bodø / Glimt har 24 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League Qualifiers, med resultaten 7 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust.

Bodø / Glimt analys

Inför den andra omgången förbereder sig Bodø / Glimt för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Eliteserien.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Bodø / Glimt laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 60,45% för att kontrollera matchen.

Eftersom Bodø / Glimt har en resultatrad på 4 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda när de spelar borta i Eliteserien, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Bodø / Glimt är hoppfulla om att få ett bra resultat i matchen efter 2 oavgjorda matcher i Eliteserien. Detta trots att Bodø / Glimt spelar på bortaplan och har haft förlorat en gång i 5 matcher har de varit bortalag.

Bodø / Glimt är ett mer offensivt lag än Haugesund, de har 1226 anfall mot 1139 för Haugesund, har gjort 24 mål. I jämförelse, så har Haugesund gjort 10 mål.

Bästa målgöraren för Bodø / Glimt

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det A. Erlykke som har utmärkt sig. Mittfältare har gjort mål 8 gånger i ligan och hjälpt Bodø / Glimt undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Haugesund är Sory Ibrahim Diarra, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Bodø / Glimt A. Erlykke, han har gjort 8 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Haugesund 0,8 och bortalaget Bodø / Glimt 2,8 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 5,66 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,6 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Haugesund – Bodø / Glimt speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Haugesund – Bodø / Glimt?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Haugesund – Bodø / Glimt?

Matchen kommer att spelas på Haugesund Stadion i Haugesund.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eliteserien match, i säsongen 2023, och slutade med 1-3 resultat för Bodø / Glimt.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19051941
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information