Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hatayspor – Galatasaray 11 november 2023 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

Matchen mellan Hatayspor och Galatasaray i Super Lig, Turkey kommer att spelas på lördag den 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Hatayspor – Galatasaray 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hatayspor – Galatasaray kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Mersin Stadyumu, i Mersin som har en kapacitet på 4201 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Hatayspor – Galatasaray 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,65 mål per spelad match.

Hatayspor senaste match

Förra matchen spelades mot Samsunspor i Super Lig och slutade med 2-1. Då leddes laget av V. Demirel, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Hatayspor har en förlust från förra omgången.

Oddset på 1.95 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Faouzi Ghoulam hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Galatasaray senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Super Lig, Galatasaray, som använde en 4-1-3-2 uppställning mot Kasımpaşa med slutresultet blev 2-1.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.20.

Hatayspor vs Galatasaray h2h

Galatasaray var på en 1. plats i Super Lig medans Hatayspor var på en 16. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Galatasaray börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Hatayspor använde i den matchen.

I en Super Lig match den 2023-01-13, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 4-0 för Galatasaray.

Galatasaray har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Hatayspor är det tvärtom.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Hatayspor

Super Lig tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 14 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 3 vinster, 3 förluster och, 5 oavgjorda.

Detta betyder att i den 12. omgången har laget ingen fördel i relation till Sivasspor laget som är på den 10. plats.

De befinner sig i mitten av ligatabellen i Super Lig och har inga ambitioner att nå högre och det finns inga nedflyttnings hot, kommer Hatayspor att prova använda sig av hemmaplan för att vinna.

Hatayspor laget kommer till denna match med en rad 3 förluster i Super Lig som har påverkat lagets moral.

Hatayspor analys

Hatayspor har gjort 18 och släppt in 15, efter 11 spelade omgångar i Super Lig.

Så här långt i liga så är inte Hatayspors det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 47,27%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Hatayspor – Galatasaray 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit en gång på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 2 vinster mot 1 förlust och 2 oavgjorda.

Didier Lamkel Zé blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Samsunspor, var en nyckelspelare för Hatayspor.

Bästa målskytt från Hatayspor

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Carlos Strandberg. Har gjort mål 4 denna säsong och har hjälpt Hatayspor till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Galatasaray

Super Lig tabell

Galatasaray har 31 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League Qualifiers, med resultaten 10 vinster, 1 oavgjort och 0 förluster.

Galatasaray analys

Laget har åstadkommit 21 mål framåt och släppt in 6 mål. Detta betyder att Galatasaray har en positiv målskillnad efter 11 omgångar.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Super Lig.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Galatasaray laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 60,73% för att kontrollera matchen.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Galatasaray, med resultat på 5 vinster, 0 förluster och 1 oavgjort i Super Lig.

Galatasaray är i utmärkt form för tillfället! med en segerrad på 5 vinster i Super Lig, finns det ingen tvekan om vem som är favoriten.

Med ett resultat av inga förluster i 6 matcher i Super Lig, har Galatasaray spelat på bortaplan, Galatasaray siktar på ett bra resultat i denna match i förhoppning på att addera ytterligare en vinst till deras vinstrad på 5 vinster.

Galatasaray är ett mer offensivt lag än Hatayspor, de har 1384 anfall mot 948 för Hatayspor, har gjort 21 mål. I jämförelse, så har Hatayspor gjort 18 mål.

Wilfried Zaha blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Kasımpaşa, var en nyckelspelare för Galatasaray.

Bästa målgöraren för Galatasaray

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Mauro Icardi. Har gjort mål 10 gånger den här säsongen och har hjälpt Galatasaray att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Galatasaray, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Hatayspor som har problem med att ställa om och kommer från en serie av ogynsamma resultat.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 2.1.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hatayspor är Carlos Strandberg, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Galatasaray Mauro Icardi, han har gjort 10 mål.

Galatasaray har släppt in 1 bortamål på 6 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Galatasaray kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 4-0, något att tänka på.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom Galatasaray har ett snitt på 1,5 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 5,46 hörnor per match.

Galatasaray är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,18 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Galatasaray i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,36 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hatayspor – Galatasaray speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hatayspor – Galatasaray?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Hatayspor – Galatasaray?

Matchen kommer att spelas på Mersin Stadyumu i Mersin.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 4-0 resultat för Galatasaray.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903651
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information