Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hartberg – Rapid Vienna 11 november 2023 | Topptipset tips för Admiral Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Tipico_Bundesliga_Austria

En Admiral Bundesliga match mellan Hartberg och Rapid Vienna kommer att spelas på lördag den 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Hartberg – Rapid Vienna 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hartberg – Rapid Vienna kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion PROfertil ARENA, i Hartberg som har en kapacitet på 4635 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Hartberg – Rapid Vienna 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Admiral Bundesliga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,96 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,71 mål per spelad match.

Hartberg senaste match

Hartberg fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Blau-Weiß Linz i Admiral Bundesliga och resultatet blev 3-2. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av M. Schopp.

Oddset på 1.75 bekräftar att de är favoriter.

Det stora namnet för lagets positiva resultat var Maximilian Entrup. Förutom att göra 1 mål i matchen, hade han flera andra bra moment i matchen och hjälpte Hartberg till en vinst.

Rapid Vienna senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Admiral Bundesliga, Rapid Vienna, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Rheindorf Altach med slutresultet blev 0-2.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.80.

Hartberg vs Rapid Vienna h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Rapid Vienna på en 5. plats i Admiral Bundesliga och Hartberg på en 8. plats. Rapid Vienna startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans Hartberg mönstrar en 4-1-4-1 uppställning.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Admiral Bundesliga den 2023-08-13. Hartberg var det laget som drog längsta strået och vann med 0-1.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Hartberg

Admiral Bundesliga tabell

Hartberg har för närvarande 22 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 6 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster.

Detta betyder, i den 14. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Austria Klagenfurt laget är precis bakom på en 5. plats.

Hartberg analys

Efter 13 omgångar i Admiral Bundesliga, släppt in 18 och gjort 23 mål.

Med en upptagen schemalagd, Hartberg kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Hartberg och Rapid Vienna med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Hartberg

Maximilian Entrup har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 8 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Hartberg till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Rapid Vienna

Admiral Bundesliga tabell

Rapid Vienna har 18 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 4 vinster, 6 oavgjorda och 3 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Austria Wien laget som ligger på plats 7 i den 14. omgången och båda har samma poäng.

Rapid Vienna analys

Rapid Vienna har släppt in 15 mål och gjort 27 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 13 omgångar i ligan.

Rapid Vienna laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 56%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Rapid Vienna, med resultat på 3 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda i Admiral Bundesliga.

Rapid Vienna är ett mer offensivt lag än Hartberg, de har 1480 anfall mot 1270 för Hartberg, har gjort 27 mål. I jämförelse, så har Hartberg gjort 23 mål.

Med en upptagen schemalagd, Rapid Vienna kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Hartberg och Rapid Vienna med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Rapid Vienna

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Guido Burgstaller. Har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Rapid Vienna att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hartberg är Maximilian Entrup, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Rapid Vienna Guido Burgstaller, han har gjort 5 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Rapid Vienna har ett snitt på 2,17 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Rapid Vienna inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 5,69 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Rapid Vienna är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,46 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Rapid Vienna i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,46 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hartberg – Rapid Vienna speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hartberg – Rapid Vienna?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Hartberg – Rapid Vienna?

Matchen kommer att spelas på PROfertil ARENA i Hartberg.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Admiral Bundesliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-1 resultat för Hartberg.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853529
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information