Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hartberg – Blau-Weiß Linz 05 november 2023 | Topptipset tips för Admiral Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Tipico_Bundesliga_Austria

En Admiral Bundesliga match mellan Hartberg och Blau-Weiß Linz kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Hartberg – Blau-Weiß Linz 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hartberg – Blau-Weiß Linz kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion PROfertil ARENA, i Hartberg som har en kapacitet på 4635 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Hartberg – Blau-Weiß Linz 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Admiral Bundesliga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,96 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,68 mål per spelad match.

Hartberg senaste match

Hartberg kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Salzburg i Austrian Cup och slutade 1-1.

1-1

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 3.50) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Blau-Weiß Linz senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Admiral Bundesliga, Blau-Weiß Linz, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Wolfsberger AC med slutresultet blev 2-0.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.63).

Hartberg vs Blau-Weiß Linz h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Blau-Weiß Linz på en 9. plats i Admiral Bundesliga och Hartberg på en 7. plats. Blau-Weiß Linz startar med en 3-4-3 uppställning, medans Hartberg mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Admiral Bundesliga match var 2023-08-06, hänvisning till säsongen 2023/2024, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 3-3.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Hartberg

Admiral Bundesliga tabell

Hartberg har för närvarande 19 poäng och ligger på en 5. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 5 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster.

Austria Klagenfurt ligger strax ovanför på en 4. plats i den 13. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 2 poäng.

Hartberg analys

Hartberg har efter 12 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 20 gjorda mål och släppt in 16 stycken.

Av Hartberg alla skott är det bara 4,08 skott som träffar mål. dock så gör de 1,67 mål på dessa skott. Det betyder att 40% av alla skott blir det mål på.

För att kontrollera spelet försöket ofta Hartberg laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 54,08%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Hartberg är mer offensiva än Blau-Weiß Linz, som har 1133 anfall mot 1114 för Blau-Weiß Linz, har gjort mål 20 gånger. I jämförelse, Blau-Weiß Linz konvertera till mål 13 gånger.

Bästa målskytt från Hartberg

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Maximilian Entrup. Anfallaren har gjort mål 7 denna säsong och har hjälpt Hartberg till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Blau-Weiß Linz

Admiral Bundesliga tabell

Med 13 poäng vunna, är Blau-Weiß Linz på 10. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 5 förluster plus 4 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Rheindorf Altach som ligger på plats 9 i den 13. omgången och har samma antal poäng.

Blau-Weiß Linz analys

De senaste matcherna har visat att Blau-Weiß Linz har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Bästa målgöraren för Blau-Weiß Linz

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Ronivaldo som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Blau-Weiß Linz undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hartberg är Maximilian Entrup, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Blau-Weiß Linz Ronivaldo, han har gjort 3 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Eftersom Blau-Weiß Linz har ett snitt på 1,17 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 4,12 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

Hartberg har ett snitt på 2,2 gula kort per match när det gått 12 omgångar, Blau-Weiß Linz har ett snitt på 1,9. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,5 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Hartberg – Blau-Weiß Linz speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hartberg – Blau-Weiß Linz?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Hartberg – Blau-Weiß Linz?

Matchen kommer att spelas på PROfertil ARENA i Hartberg.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Admiral Bundesliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-3 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853523
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information